Trendmagazin

Színezd újra a nyarat ZUII-val!

2012-es nyári smink trend

2012.06.13 | Szabó Adrienn

A smink trendek épp úgy változnak a divat világában, mint minden más, viszont gyakran előfordul az, hogy nem mosható össze a tavaszi és a nyári trend, mint a ruháknál. Idén a tavaszi pasztelles, halvány árnyalatokat nyárra felváltják az élénkebb tónusok.

Rose Mist - a romantikus porcelánbaba...

Első modellünk sminkje egy finom átmenetet képez a tavaszi és a nyári trendek közt, mely fokozza a női bájt és tisztaságot sugároz. Mindazoknak ajánljuk, akik a visszafogottabb, mégis üde és friss sminkeket részesítik előnyben. Mintha a lágy nyári szellő romantikája ihlette volna a kellemes tropicos színvilágú sminket. A korallos ajkak élénksége visz intenzitást ebbe a varázslatos színkompozícióba, mely remekül harmonizál a szemekkel és az arcpírrel is. Már csak egy veranda, fehér kerti bútorok és a szökőkútban hűsölő madárkák hiányoznak a képből.

SMINK - szemek: szemzugnál Rose Mist, szemöldökcsont alatt Rich Gold, kifelé haladva Moss mely átmegy a Vanilla Frost árnyalatba, Eemerald szempilla spirált használtunk | száj: Mandarin rúzs és Jasmine szájfény | arcpír: Peach

Raspberry – a nyár édes íze...

Álmodjuk újra a világot rózsaszínben! Az én álmom egy izgalomban pezsgő nyári éjszaka, egy vadító Midori koktéllal, színes fényekkel és rengeteg vidámsággal. Persze egy kellemes séta a parkban egy színes fagylalttal vagy jégkásával a kezünkben is épp olyan élvezetes lehet. Ez a tökéletes nyári feeling ihlette a Raspberry fantázianevet viselő sminkünket, mivel vadító pink ajkak édes csábítása olyan, mint egy érett nyári gyümölcsé. Aki nem fél attól, hogy minden tekintet rászegeződik, vagy csak szeretné felpörgetni a nyarat, annak ezt a sminket ajánlom!

SMINK - alapozó: Olive Light folyékony alapozó, Creame poralapozóval kiemelve | szemek: Raspberry és Blossom, mely finom árnyalással és satírozással képez egy kellemes színátmenetet, majd áthalad szemöldök felé a Pink Ice színbe, a pillákat pedig a Granite színnel készítettük el | száj: Primerose rúzs és Frangepani szájfény | arcpír: Melon

Blue Marine - a vidám hajóskapitány...

Hey-ho! Vitorlákat leengedni, irány a nyílt vízre, hiszen modellünk csodálatos kék szemei is a tengerben rejlő kifogyhatatlan nyári élményeket idézik. A fedélzeten kötelező a matrózcsík, mint örök nyári divat és természetesen ennek a színvilágát követő szemhéjárnyalás dukál az összeállítás mellé. Vidám hajóskapitányunk vezényszavai tűzpiros ajkait hagyják el, melyeket tovább élénkít a nap perzselő lángja. Ha megküzdöttünk a tenger veszélyeivel és partot értünk, egy kellemes csobbanás után jöhet egy óriás nyalóka!

SMINK - szemek: Blue Marine színnel emeltük ki a szemeket, melyet egy leheletnyi Seafoam-mal tompítottunk, éles kontraszttal pedig a White Diamond szemhéjpúdert vittük fel a szem szabad részeire, a szempillákat Granite árnyalattal festettük | száj: Coral Red rúzs és Ruby Rose szájfény | arcpír: Nector

Az utolsó smink szellemében kicsit horgonyozzunk le a ZUII mellett és essen pár szó róla! A magas pigment tartalmú termékeivel, virágokat és páratlan színeket varázsolhattok arcotokra. A 100%-ban bio smink termékcsalád a nyári hőségben is kellemes viseletet biztosít, az UV-A, -B szűrős folyékony és poralapozók pedig tökéletes védelmet jelentenek bőrünk számára. A pórusok eltömítése nélkül biztosítanak az alapozók egyenletes fedést, e mellett a rózsaszirmokból kinyert C-vitamin mérsékli a vízhiányos bőr idő előtti öregedését. A termékek egyike sem allergizál, hiszen nem tartalmaz kőolajszármazékokat, genetikailag módosított anyagokat, talkumot, parabéneket, szintetikus anyagokat és tartósítószereket sem.

Az emberek igen magas százalékánál a bőrprobléma fő kiváltó oka a tartósítószer, hiszen igen magas a tartósítószer allergiás emberek száma. Ma már majdnem minden élelmiszerben megtalálhatóak ezek az anyagok, így ha odafigyelünk étkezésünkre és a probléma továbbra is fenn áll, új bűnbakot keresünk. Álmunkban sem gondolnánk, hogy az étkezés során bejuttatott méreganyagokat, ha éppen nem megesszük, akkor magunkra kenjük. A szomorú tény az, hogy a kozmetikumok is tele vannak tartósítószerekkel, melyek a bőrrel érintkezve még hatékonyabban allergizálnak, mint emésztés során felszívódva. A ZUII viszont ettől is megkímél bennünket. A sminkelés során azonban nem a bőr az a felület, ami a legérzékenyebben reagálhat a rá kerülő anyagokra, hanem a szem. Éppen ezért a szempilla spirál is egy új innováció, mely bio és garantálja a legérzékenyebbek számára is az irritáció mentes viseletet.

Mivel a termékek nincsenek bőrtípushoz kötve így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, a többi termékkel ellenben elég csak bőrtónusunkat figyelembe vennünk. Innentől már csak egy dolog hiányzik, mindenki viseljen virágot az arcán a ZUII-val!