Trendmagazin

Szobabicikli a pezsgőfürdőben

Két órányi kerékpározás a levegőn egyenlő fél óra biciklizéssel a víz alatt

2012.11.02 | Munkatársunktól

Mindannyian egyetértünk abban, hogy nem lehet egyszerre tornázni és pihenni is. Egymás után akettőt, azt lehet, és általában az edzést követi is a jól megérdemelt pihenés.Itt az ideje megváltoztatnunk az életszemléletünket, mert a FitWet JetBike-ja leszámol ezzel azelmélettel. Ez ugyanis egy pezsgőfürdőben lévő szobabicikli.


Az egyik nem túl régi felfedezés az volt, hogy mindenféle mozgás a vízben sokkal hatékonyabb, minta levegőn, mert a víznek nagyobb az ellenállása, és mivel sokkal nagyobb erőfeszítéseket kell tennünka vízben, sokkal több kalóriát is elégetünk. Azt is tudjuk, hogy biciklizéssel lehet nagyon könnyennagyon sok kalóriát elégetni.


Sajnos a víz nem a legjobb környezet a biciklizéshez, mert nem erre tervezték. A FitWet JetBike szakítezzel az elmélettel, ezt pontosan erre tervezték, vízben kerékpározásra. Két órányi kerékpározás alevegőn egyenlő fél óra biciklizéssel a víz alatt.Különösen hatékony a fenékizmokra, combokra, vádlikra és hasizmokra, mivel a kimutatások szerint800 kalóriát lehet vele elégetni óránként. A víz kellemesen hűsít, míg 12fúvókából áramló víz masszírozza az alsóbb testrészeinket, és pihenteti az izmainkat, az eredményfantasztikus. És lányok, jó hír, hogy ez nagyon hatékony eszköz a cellulitisz eltüntetésére.


Egy érintőképernyős kijelzőn követhetjük nyomon az elégetett kalóriákat, pulzusunkat és egyébmozgás közben fontos értékeket. Akik a higiéniáért aggódnak, azoknak sincs mitől félniük, mertminden edzés után leengedhető és újratölthető a víz.Kiskereskedelmi árról és pontos megjelenésről egyelőre még nincsenek információk,de reméljük, nem kell már sokat várnunk rá, hogy élőben is kipróbálhassuk a FitWet Jetbike-ot.