Trendmagazin

Szokatlan hotelek a világ körül

A Jumbo Stay Svédországban egy 1970-es veterán repülőgépből került kialakításra

2013.04.27 | Munkatársunktól

A Hotel.com összegyűjtötte azokat a helyeket a világban, aholnem csak maga az utazás jelenthet különleges élményt, de maga az alvás is.


A Featherbed Railroad Company a kaliforniai Niceben például gyermekkori, fiús álmokat válthatvalóra. A vendégek 9 különböző vonatkocsiból választhatnak, amelyeket az Orient Expressz, a Voltegyszer egy vadnyugat és a Casablanca ihlettek.


A Jumbo Stay Svédországban egy 1970-es veterán repülőgépből került kialakításra. A gép törzsében25 szoba van, az egyikük a pilótafülkében.


A Sarah Cruise jóvoltából egy velencei csatornán éjszakázhatunk. Vagy ott van a Capsule HotelTokióban, amely igazán különleges élményt nyújt, a japán utazók kedvelt éjszakázó helye. Egy hüvelyformájú kapszulában hajthatjuk álomra a fejünket.


A kölni Hotel im Wasserturm lehetősége nyújt arra, hogy az egyik legnagyobb németnevezetességben, az 1880-as évekből származó víztoronyban tölthessük az éjszakát.


A Madonna Inn Resort & Spa, San Luis Obispo-ban, Kaliforniában sokféle témában kínál szobákat.Aludhatunk egy antik autó dizájnját utánzó szobában, vagy egy kristályszobában, de akár adzsungelben egy szafarin is érezhetjük magunkat.


A törökországi Goreme-ben a Dream Cave Pension pedig a környék sapka alakú szikláiba vájta aszobáit. Aki ide betér, egy mesevilágban találja magát.