Trendmagazin

Sztárokkal ünnepelte új butikját az IWC

Közel 300 négyzetméteres üzlet New York belvárosában várja az érdeklődőket

2012.05.02 | Váradi Zoltán

Kis túlzással egész New York arról az óraüzletről beszél, ami a napokban nyitott meg a vásárlók számára a Madison Avenue frekventált részén. Az IWC új központi butikja hatalmas méretével és pazar kialakításával világos üzenetet küldött a konkurenseknek: Az IWC még mindig az élvonalban van.

Megnyitott az IWC új butikja New Yorkban

A közel 300 négyzetméteres, kétszintes, feltűnően világító logókkal díszített üzletet valósággal ellepték a meghívottak a VIP megnyitó estéjén. A vendégek között olyan nehézsúlyú boxlegendák voltak, mint Evander Holyfield és Larry Holmes, de megjelentek világszerte ismert színészek és modellek is, mint Matthew Fox, Chris Hemsworth, Channing Tatum, Karolina Kurkova és Adriana Lima.

Georges Kern, az IWC vezére megnyitja az új üzletet

Egy óraüzlet lényegében elférne az átadott új zászlóshajó emeletén is, ám az IWC a presztízs növelése érdekében döntött egy a szokványosnál jóval nagyobb, tágasabb és exkluzívabb üzlet mellett. A megnyitón a svájci cég bemutatta legújabb limitált karóráját is, ami az idén 70 éves Muhammad Ali világbajnok ökölvívó miatti tiszteletből készült. A 46mm-es átmérőjű, bőrszíjas modellt az IWC saját szerkezete működteti, mely impozáns, 7 napos járástartalékot biztosít az órának. A Big Pilot’s Watch Edition Muhammad Alit kizárólag az amerikai piacra szánják, továbbá az új üzletbe betérő érdeklődőknek május végéig lehetőségük nyílik arra is, hogy a legendás sportoló karrierjébe is belepillantsanak, a butikban elhelyezett sok-sok kép által, amiket Howard Bingham fotográfus készített Aliról.

 Chris Hemsworth, Channing Tatum és Joe Manganiello színészek a megnyitón

A Lostban befutott Matthew Fox is megjelent az üzletben

Boxlegendák: Evander Holyfield és Larry Holmes

Howard Bingham fotográfus, Georges Kern IWC vezér és Larry Holmes ökölvívó

Karolina Kurkova és Adriana Lima is megismerkedtek az új butikkal

250 példányban jelenik meg az IWC Big Pilot’s Watch Edition Muhammad Ali