Trendmagazin

Tag Heuer Monaco – limitált verzió

A Porsche Club of America 55. évfordulójára

2010.07.05 | Munkatársunktól

A híres óragyártó, a Tag Heuer, és a világ legnagyobb autóklubbja, a mintegy 100.000 taglétszámú Porsche Club of America egy új, limitált darabszámú órával örvendezteti meg a különleges darabok gyűjtőit.


A limitált Monaco a Tag Heuer eleganciáját és a Porsche sportosságát is megörökölte. A számlapján láthatjuk, hogy a fekete és a piros színek vegyülnek egymással, és egy nagyon látványos 55-ös jelzést is találunk az órán, mely a Porsche Club of America 55. évfordulójára hívja fel a figyelmet, hiszen ennek apropójából készült el a Monaco limitált verziója. Az acél tokozású óra 41mm-es átmerővel rendelkezik, az óramutatókon kívül dátumkijelzéssel és kronográf funkciókkal fel van szerelve. A fekete, verseny mintás bőrszíj szintén igazodik a kijelző arculatához, hiszen két oldalt piros varrások díszítik.


Mint már említettük, limitált termékről van szó. A Tag Heuer Monaco PCA-ból mindössze 55 darab vásárolható meg. Az értékesítés idén szeptemberben indul, ám nem a szokásos módon, hiszen információink szerint csak és kizárólag az interneten, az Az erre létrehozott weboldalon lehet megrendelni az órát.


A Tag Heuer Porsche Club of America hivatalos ára 5.500 $ (kb. 1.250 000 Ft).