Trendmagazin

Költözz egy buborékba!

Egy különleges éjszaka a csillagok alatt, kényelemben

2012.03.01 | Oroszvári Péter

Pierre Stephane Dumas francia tervező munkája ez a különleges buborékkunyhó, mellyel testközelbe kerülhetünk a természettel – kényelemben és biztonságban.


A kortárs stílusú, hordozható átlátszó buborékok megadják a lehetőséget az emberek számára, hogy a természet közepén, mindentől félrevonulva tölthessenek el egy különleges estét a megszokott kényelemben úgy, hogy közben a környezetben sem tesznek kárt.


A buborékok két kiszerelésben készülnek: van hálószoba, és van nappali, és ezekből természetesen bármennyi vásárolható. A kínálatban megtalálhatóak teljesen átlátszó, és részben fedett búrák is, melyek egyébként megerősített, tűzálló, UV-sugárzást át nem eresztő műanyagból készülnek. A gömb alakot egy ventilátor szolgáltatja, és ez felelős a levegő cserélődéséért is.


A buborékba bőven befér egy franciaágy, és még zárható ajtaja is van. A 4 méter átmérőjű helységeknek szétszerelhető fapadlója van, a búra pedig összehajtogatható, így ha máshova szeretne valaki „költözni”, a franciaágy szállításával még nagyobb gondja lesz, mint magával a lakással.

A különleges buborékok legolcsóbb darabja kicsit több, mint kétmillió forintba kerül.