Trendmagazin

Teszt cikk

teszt alcím

2011.08.31 | Szűcs Zoltán

Mesélj kérlek a blogodról! Mi alapján írod a bejegyzéseidet és maga a bloggerkedés pontosan mit takar?

A blogom fő vonulata, hogy saját magamon mutatom be a ruháimat és ezzel divattippeket adok az olvasóimnak. Volt, hogy egy-egy márka felkért rá, hogy öltözzek be a ruháikba, természetesen a saját stílusomban és készítsek róluk fotókat és írjak a ruhákról pár sort.

Tulajdonképpen akkor mondhatjuk, hogy a divat univerzumában ez a Te külön birodalmad?

Igen. A blog azért jó, mert kötetlen, hiszen az ember saját naplója, így azt tölt fel, amit csak akar, olyan stílusban ír, ahogy jól esik. Tehát egy blog teret ad a tulajdonos kreativitásának.

Melyik stílusirányzat és mely luxusmárka áll a legközelebb hozzád és miért?

A street-style irányzat áll a legközelebb hozzám, mert elérhető és az olvasóim is bármikor meg tudják venni a ruhákat, amiket bemutatok a blogomon. A luxusmárkák világában nem nagyon mélyedtem el, így nem állnak a szívemhez annyira közel… mondjuk egy luxustáska, azért az álmaim között szerepel.

Az utóbbi szezonokban nagyon bevadultak a tervezők és megfertőződött a divat a wildlife világával... Mennyire állnak közel hozzád az állati és állati eredetű darabok?

Az egyedi bőrkarkötőket nagyon szeretem, mert vagányabbá teszi az öltözetünket. A szőrös cuccokat már nem annyira, mert allergiás vagyok az állati szőrre.

Látom, hogy a legszínvonalasabb magyar rendezvényeken is megjelensz. Innen is merítesz esetleg ötleteket? Kik azok, akikre néha rákukkantasz, hogy inspirációt szerezz?

Nagyjából egy éve minden nagyobb magyar divateseményre meghívót kapok; divatbemutatókra, boltmegnyitókra és divatmagazinok partijaira. A magyar celebektől sajnos nem nagyon lehet tanulni, mert többségüknek nincsen kiforrott stílusuk. Így inkább a divatszakmában dolgozók outfitjeit szoktam nézni: más bloggerekét, stylistokét, divattervezőkét és modellekét.