Trendmagazin

Tommy Hilfiger design az Estiloban

A hotelben 70 szoba kapott helyet

2012.11.11 | Kocsis Katica

Szeptember végén hivatalosan is megnyitásra került a fashion stílusban megalkotott hotel, az Estilo, mely a Mellow Mood Hotels csoport legfiatalabb tagja. A szálloda tulajdonosai, Sameer Hamdan és Zuhair Awado a megnyitón örömüket fejezték ki, hogy egy újabb hotellel bővülhetett a lánc Magyarországon, illetve elmondták, hogy a magyar nemzet kedvessége és tehetsége nélkül nem lennének ilyen sikeresek.


A hotel 70 szobáján túl, még egy konferenciateremmel is rendelkezik, így kiváló helyszíne lehet a különböző eseményeknek, beszélgetéseknek. Az elegáns hotelt a Váci utcában találjuk meg, közel a a Fővám térhez. Az Estilo Fashion Hotel maximálisan újraértelmezi a hotelekről alkotott képet: a belső térben fontos szerepe van a designnak, szinte azt mondhatjuk, hogy a 21. század egész építészete érzékien sokszínű módon van megjelenítve a terekben. A bútorok formatervezettek, a színek meglepő társításban jelennek meg. Az Estiloban a nagyvárosi boutique hotelek stílusa és a merészség kombinációja keveredik, így a formalitás és a funkcionalitás kapja a fő hangsúlyt.


Az épületben helyet kapott a mediterrán stílusban megalkotott Mercatino Étterem is, amely nyáron szabadtéri terasszal is kiegészül. A fa elemek, elegáns bútorok és pasztell színekkel még jobban visszaidézik a mediterrán hangulatot, a látványkonyha pedig az egész helyszínt izgalmassá teszi. A megnyitón ezen a helyszínen kerültek felszolgálásra az ínyenc falatkák és koktélok. 


A szálloda többféle szobatípust kínál, melyek mindegyike hangszigetelt és egyedi bútorokkal felszerelt. Ha kedvünk támad Tommy Hilfiger stílusában pihenni, akkor mindenképp a Horváth Ágnes által megálmodott szobát válasszuk. A Pandora szobában az ékszerek kapják a főszerepet, itt a divat és a csillogás kerül előtérbe.


A megnyitó ünnepségen, szeptember 27-én Rogán Antal, a Belváros polgármestere, valamint Zaid Naffa, Jordánia magyarországi tiszteletbeli konzulja köszöntötte a közel 200 meghívottat és ők méltatták a rendkívüli ízlést dicsérő egyedi színvilágot és kialakítást. Grundtner Ágota is üdvözölte a meghívottakat, a beszédeket követően pedig a Sonia Produkciós Iroda modelljei egy fergeteges divatbemutatóval kápráztatták el a hotelbe érkezőket.