Trendmagazin

Csajos kiegészítők nyárra

Hogy ne legyen snassz a nyár – Sandy Bizsu

2012.04.26 | Szabó Adrienn

Bizonyára többen találkoztatok már a Sandy Bizsuval, már a rózsaszín logóból rájöhetünk, hogy egy csajparadicsomba érkezünk, amint belépünk az üzletbe. Innentől az embert elkapja a vásárlási láz, mert megpillantja a nyár legcsábítóbb ékszereit. Valljuk be csajok, nincs outfit kiegészítő nélkül és ez nem csak duma, hogy shoppingolhassunk a legújabb nyári szettjeink mellé még valamit. Dobjuk fel az előttünk álló szezont pár trendi kiegészítővel. Az idei trendek világában Krisztina kalauzolt engem, remélem a következő interjúval segítjük a Ti választásotokat is.

Melyek az idei nyári trendszínek?

Mi akik divatékszerekkel foglalkozunk, nagyon örülünk az idei színeknek! Igazi szín kavalkádból választhatnak vásárlóink. Amit tudni kell a 2012-es nyári trendről, hogy nagyon színes. Első sorba a fagylalt színek: a citromsárga, a pisztácia zöld, a baba rózsaszín, a halvány barack és az égkék. A másik színvilág az erősebb, határozott színek, a vadító tűzpiros, a tengerészkék, az erős fűzöld, a napfény sárga, vagy a narancs. Végül, de nem utolsó sorban a neonszínek, aminek a partyra járó fiatalok különösen örülnek, hiszen a táncparketten kitűnnek a tömegből divatos külsejükkel.


Mennyire trendik idén a kendők?

Már tavaly belopódzott a divatba, de csak idén nyáron teljesedik ki a kendő viselete. Szinte mindenhez hordható, legyen akár az egy egyszerű póló, ing, elegáns kabát. A legnagyobb trend nyakba kötni nyaklánc helyett. Mintáját tekintve a legkülönlegesebb az amerikai és brit zászlómintás ami lényeges áttörés, az egyszerű sima és a virágmintás kendők után. De természetesen akik a hagyományosakat kedvelik, azok is megtalálják a nekik megfelelőt, csak már modernebb virágmintákkal, csillagformákkal.

Milyen stílusvilágra épít az idei divat?

Az idei divat stílusvilága, igen sokrétű. A legnagyobb hódító a csíkos, minden mennyiségben, formában, élénk, harsány színekben. A tengerészcsíkos folyamatos visszatérője a divatnak, de most fűszerezve a vékony csík a vastagabbal, sőt a tervezők bátran nyúlnak a virágmintához is, lényeg a harmónia egy árnyalat kösse össze a pólót, az egészruhát, inget stb. Ha a csíkos nem áll közel stílusunkhoz, akkor a romantikus virágminta a nyerő. Végül, de nem utolsó sorban az Op-art minta kedvelői is újra megtalálhatják a nekik megfelelő kollekciót.


Milyen kiegészítőket tudnál ajánlani egy basic maxiruha, vagy lenge tunika mellé?

A kiegészítők terén ismét hódít az arany, a metál, és a minél csillogóbb divatékszerek, táskák. A virág motívum itt is megtalálható, láncok, karkötők, övek formájában. Egy egyszerű fehér lenge tunikát, vagy maxiruhát, nagyon jól fel lehet dobni egy minél nagyobb virágmintás övvel, hatalmas napszemüveggel, virágos karkötővel, és egy fonott virágmintás táskával. És hogy a csillogó arany kiegészítőket is megemlítsük, egy fekete csőnadrág egy ezüst-arany színű flitteres top, egy metálos színű szandállal, táskával, és egy különleges arany hosszú nyaklánccal megfér egymás mellett.


Mit tudnál ajánlani azoknak, akik nem szeretik a színes, feltűnő kiegészítőket?

Igen-igen, ne feledkezzünk meg azokról a hölgyekről sem, akik a letisztultabb egyszerű, de mégis elegáns divatékszereket kedvelik. Nekik a teljesen sima, egyszínű fagyi színekben pompázó gyöngyöket, vagy a textil ékszereket ajánlanám. Ezek a kiegészítők, kifinomultak és különlegesek egy kis horgolt vagy szatén rózsa motívum formájában, de nagyon trendi a csipkéből muszlin anyagból készített nyaklánc is, kis gyönggyel díszítve.


Amikor megkérdeztem, hogy mik lesznek az idei nyár kedvencei, akkor Krisztina épp olyan segítőkész volt, mint bármely Sandy Bizsu üzlet lelkes eladói és felajánlotta, hogy megmutatja a legjobb termékeket. Így az összes divatékszert végigbogarászhattam, felpróbálhattam és megmutatta nekem a nyár legtrendibb modelljeit. Mivel Ti sajnos nem lehettetek velem ezen a kis túrán a kiegészítők világában, így pár fotó segítségével megmutatom, amit láttam.