Trendmagazin

Üdvözöljük 2013-at!

Hol búcsúztassuk az óévet?

2012.12.28 | Boskovics Bianka

Szilveszter éjszakája az év egyik legkülönlegesebb napja. Fiatalok ezrei égnek buli-lázban, nem ritkán még az idősebbekben is felpezsdül a szórakozás iránti vágy! Az izgatottság szinte vágható a levegőben. Most azoknak a vállalkozó szellemű olvasóknak ajánlunk utazási lehetőségeket, programokat, akik úgy döntöttek, nem feltétlenül otthon köszöntik a 2013-as esztendőt.

Graz


 

A közeli Ausztria mindig is nagyon vonzotta a magyar turistákat. Hogy idén se forduljon a kocka, hósipkás szomszédunk újfent kitesz magáért. Már csak a látványért megéri menni, de aki többre vágyik, az sem marad csalódott. Érdemes ellátogatni a határhoz közeli városba, hiszen nevezetességei mellett háromnapos újévköszöntő mulatsággal készül. Elsősorban családosok számára. Minden korosztály, még a legkisebbek sem maradnak mellőzve. Továbbá az osztrákok is tudják: a vendégek szívéhez a gyomrukon át vezet az út! Lesz minden, mi szem-szájnak ingere! A kulináris élvezeteken túl az elbűvölő Hauptplatzon és az óvárosban kínálnak szórakoztató programokat.

London


 

Nagy-Britannia fővárosa híres a nyüzsgő mindennapjairól. Ennek jegyében a szilveszteri események is pörgősre, fiatalosra, látványosra tervezettek. Ha valaki mámorosan vidám, nagyszabású kikapcsolódást keres az újévbe fordulás alkalmára, Londonban biztosan megtalálja! Klubok tömkelege kecsegtet érdekesnél érdekesebb rendezvényekkel, mégis a legnagyobb különlegesség idén is a méltán híres tűzijáték lesz. Néhány hónapja, az Olimpia idején a város és a britek már bebizonyíthatták, hogy fergeteges parádét képesek összehozni. Középpontban a London Eye-jal, ismét látványos, attraktív, színvonalas eseményekre számíthatunk.

Budapest


 

Ha valaki szívesebben evez hazai vizekre, annak sem kell csalódnia. Egyre népszerűbb fővárosunk délelőtt 10 órától másnap reggel 6-ig várja szórakozni vágyó polgárait. Olyan helyszíneken száll az anyósnyelv és a trombita hangja, mint a Duna Korzó, a Nyugati tér, a gyönyörű Vörösmarty tér vagy az Oktogon. Koncertekkel, mindenféle jóval készül, hogy ismét vígan harsanjon fel a B.Ú.É.K.!