Trendmagazin

Új filmet vállalt el KStew

A 22 éves színésznő producerként is bizonyíthat

2012.04.29 | Munkatársunktól

Az általában jól értesült Hollywoodi lapok szerint Kristen Stewart elvállalt egy új, Los Angelesben játszódó akciófilmet. A “Cali” néven futó produkció még gyerekcipőben jár, egyelőre csupán Kristen neve merült fel mint az egyik főszereplő karaktere.

A történet szerint a két központi figura, Mya és Chris szerelmespárként élik zűrzavaros életüket San Fernando völgyben, ahol egy általuk készített videót adnak el kétes alakoknak, amin állítólag egy lány gyilkosság áldozata lesz – ám a valóságban egy megrendezett felvételt készítenek, amin Mya alakítja a lányt. A szerelmesek a csalás során jutott pénz segítségével elhagyják múltjukat, de Myának évekkel később mégis vissza kell térnie a városba, hogy bajba jutott hugán segítsen. A sors fintorának köszönhetően összetalálkozik a korábban becsapott üzleti partnereivel, akik végleg végezni akarnak vele és testvérével.

Főszerep és produceri munkák várnak Kristenre a Caliban

A sztorit Michael Diliberti írta, aki korábban a Jesse Eisenberg főszereplésével forgatott 30 perc vagy annyi se forgatókönyvét is jegyezte. A hírek szerint Kristen a főszereplő Mya megformálása mellett első alkalommal produceri munkával is beszáll a projektbe.

“Kristen tehetséges és dinamikus színésznő, aki sokszorosan bizonyított a jegypénztáraknál” - mondta Craig J. Flores, a Voltage Productions vezetője, majd hozzátette, hogy a 22 éves sztár szexi és ideges karaktert kap a filmben, ahol ismét megcsillanthatja majd széleskörű tudását. A Calit gyártó céget valósággal felvillanyozta, hogy partnerként is bedolgozik Kristen a produceri munkák révén. Amennyiben a nyár végéig megtalálják a számukra megfelelő rendezőt, akkor még idén elindulhat a forgatás.