Trendmagazin

Új olasz cipőcsoda a Mammutban

Megnyitott a Nila & Nila üzlete

2011.07.12 | Szabó Adrienn

A Nila & Nila a közelmúltban nyitotta meg kapuit a főváros egyik legforgalmasabb és legközkedveltebb plázájában, a Mammut Bevásárló Központban. A népszerű márka kollekciói a „modern változatosság” jegyében születnek szezonról-szezonra.


A Mammut II. földszintjén egy csodálatos új világba csöppenünk. A kellemes, meleg színű, barokk mintás falak, és a világos járólap teszik a teret tágassá és világossá. Ezt a halvány, pasztelles világot törik meg a fekete bútorok, melyek a próbálgatás kényelméért felelnek. De jöjjön a lényeg, méghozzá az üvegpolcokon elegánsan sorakozó, csinos kis lábbelik és egyéb kiegészítők. Flip-flop, papucs, balerina cipő, szandál, félcipő vagy sportcipő; mindenből kedvünkre válogathatunk. A legkülönfélébb darabokkal szolgálnak: a különleges karizmájú hölgyeknek – ahogyan ők mondják. Az elegancia, a modernitás és a nőiesség tökéletes hármasa öltött testet az álomszép cipőkben.


Európa-szerte hódít a márka, és idén hozzánk is eljutott a különleges életérzéssel átitatott kollekció. A 2011-es modelleket az élénk színvilág jellemzi, a sárga, a zöld, a türkiz, a pink és a lila a legdominánsabb színei a kollekciónak. A felső középkategóriás termékek tavaszi/nyár darabjai főleg velúrbőrből készültek, és különböző díszítő elemekkel tették azokat még egyedibbé. A kerek-orrú, masnis balerina cipők egy hétköznapibb, kislányosabb, bájos vonalat követnek. A fehér kis cipőket piros szegély és orr rész díszíti, hozzá pedig színében és stílusvilágában illő táskát kínálnak.


A flip-flopok a nyár egyik legnépszerűbb darabjai. A tengerparti séták közkedvelt kiegészítő elemei, melyek megszínezik, pirosas világukkal megfűszerezik a tengervilágát. A habkönnyű papucsok lepke sziluettel díszítettek és a kollekció közt megtalálunk pár különleges gumipapucsot is. Már csak egy egzotikus, virágmintás táska hiányzik, mellyel a tökéletességig fokozhatjuk megjelenésünket. Egy bungaló, lágy zene és pár ízletes koktél, és kész is a nyaralásokat megkoronázó tengerparti séta. De elég ha behunyjuk a szemünket és hagyjuk, hogy a Nila&Nila életérzése magával ragadjon, így a belvárososból is elrepülhetünk Álomországba.

Mindenkinek van egy párja, így a cipőknek is, de most nem a bal és a jobb alkotta tökéletes harmóniáról beszélek, hanem a Nila&Nila lábbeli és táska párosairól. Minden velúr cipőcsoda mellé megtaláljuk a megfelelő, hozzá illő táskát. A színben, motívumvilágban, díszítésekben és anyagában passzoló darabok tökéletes kiegészítőként szolgálnak egy könnyed nyári viselet mellé.


Idén a nyitott orrú, platformos, egybe talpú darabok dominálnak, az alapoktól a legkülönfélébb vad színekig, formákig és díszítésekig minden megtalálható a kínálatban. Főleg virágokkal, masnikkal és gyöngyökkel dobták fel a páratlan páros darabokat. A parafa talp és a bőr felső, szín- és textúrakontrasztja egy különleges hatást kölcsönöz a lábbeliknek. Némelyik anyag önmagában is mintás, lukacsos, vagy különleges csavart megoldásokkal variált. A legapróbb részletek aprólékos megmunkálásának és kidolgozásának köszönhetően lettek ezek a cipők egyediek és különlegesek.

Magazinunk kedvence a lila, bokánál megköthető egybe talpú szandál, melyet sarokrésznél egy talp felé elnyúló fém rátét ékesít. A nőies járást tökéletesen kiemeli és a szédületes magasság ellenére is kényelmes viseletet biztosít.


A cég célja a legszélesebb körben kiszolgálni vevői körét, ezért a kollekció darabjai közt mindenki talál kedvére való cipőt, kortól, stílustól függetlenül. Áraikban a felső középkategóriát képviselik a magas minőségű termékek.

Naphosszat elemezhetnénk a kollekció gyönyörű darabjait, de helyette inkább mindenkit meghívunk egy nyári sétára, hogy lecserélje lábbeliét egy eredeti olasz szépségre, a Nila&Nila modelljeinek bármelyikére. Ehhez pedig egy dolgot kell tenni, ellátogatni a Mammut II-be a földszinti Nila&Nila szalonba, ahonnan garantáltan örömmel szárnyalhatunk tovább az új cipőcsodánkban.