Trendmagazin

Újabb arccal népszerűsít a Graham

A fiatal srác nagyon büszke a kinevezésre

2011.09.30 | Oroszvári Péter

Névrokonra talált a Graham óragyár: Graham Rahal, az amerikai IndyCar versenyző lett legújabb nagykövetük.


A fiatal autóversenyző 1989-ben született az Ohio megyei Columbusban. Ereiben igazi versenyzővér csorog: édesapja, Bobby Rahal háromszoros CART bajnok, és az 1986-os Indianapolisi 500-on is ő vihette el a legnagyobb serleget. Ezek után nem csoda, hogy Graham már az első Izod IndyCar versenyét megnyerte a 2008-as debütálásakor - 19 évesen.


A versenypályákon kívül is van mivel foglalkoznia: létrehozott egy alapítványt a súlyosan beteg gyermekek számára, ezen keresztül próbál segíteni a gyógyításukban. Szereti az órákat is, viccesen pont a Graham cég időmérőit kedveli legjobban.


„Nagyon menő, hogy az első Egyesült Államok-béli Graham nagykövet lehetek. Imádom ezeket az órákat, hiszen már a felkérésem előtt is ilyenem volt; annak pedig főleg örülni tudok, hogy az én nevemmel fogjuk népszerűsíteni őket az Államokban. Ez egy olyan kapcsolat, amire igazán büszke lehetek.” – nyilatkozta Rahal.

 


Az 1695-ben létrehozott londoni óracég azóta svájci tulajdonba került, de az órák továbbra is angolos szellemben készülnek. A versenykronográfok mellett elegáns, akár tourbillonnal felszerelt modelleket is készítenek, a hölgyek pedig drágaköves darabokból válogathatnak. A legolcsóbb karóráikat másfél millió forint körül árulják, míg a legkomolyabbakért akár ennek többszörösét is elkérhetik.