Trendmagazin

Újra az AIDS ellen harcol az Hublot

Most a női vásárlókat célozzák meg

2012.02.06 | Váradi Zoltán

Az Hublot nagy büszkeséggel mutatja be február 8-án a legújabb Big Banget, az amfAR női változatát, amivel az AIDS elleni küzdelmet kívánják támogatni.

Az elegáns “black tie” party-n a Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker lesz a vendéglátó, ahol a vagyonos vendégek számára olyan művészek készülnek előadással, mint Janelle Monáe Soul énekesnő, vagy Theophilus London rapper.


“Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy ismét összefogjunk az amFAR-ral, a HIV/AIDS elleni harcban” - mondta Jean-Claude Biver, az Hublot elnöke. Majd hozzátette, hogy az első amFAR órájuk annyira nagy sikert aratott, hogy bátran vágtak bele a női változat megtervezésébe.

Az új óra tekintettel arra, hogy női vásárlóknak készült, ezért fehér kaucsukszíjat kapott, de a szíjon is és a számlapon is a kék és sárga színek dominálnak, ami hagyományosan az amFAR jótékonysági szervezethez köthető, aminek a logója öt óránál helyezkedik el. A 41mm-es tok matt fekete kerámiából készült, a rámán pedig 48 bagett gyémántot helyeztek el.


Az óra 100 darabos limitációban jelenik meg.