Trendmagazin

Úszómedencék az erkélyeken

Modern és egyedi megoldásokkal készülne az Aquaria Grande

2012.03.03 | Váradi Zoltán

Nem akármilyen ingatlanfejlesztésbe kezdett az indiai Wadhwa Group Mumbaiban. A két felhőkarcolóból álló központot a modern kor lenyomataként kívánják felépíteni a népszerű kikötőváros szívében. Az Aquaria Grande nevű projekt mindkét épülete 37 emeletes lesz, ahol felső-kategóriás üzleteket, minőségi irodaházakat és megvásárolható lakásokat is létre szeretnének hozni a beruházók.


Az épület a legmodernebb technológiákat alkalmazza akár a látványvilág, vagy éppen a biztonság megvalósításában, mindemellett pedig egyedi funkciójú és építészetileg is különleges ötleteket is beépítettek a tervekbe, legyen szó akár a recepciós pult vagy éppen a krómozott padok formavilágáról. Az egyik leglátványosabb ötletüknek az erkélyekbe épített úszómedencéket szánják, ami ilyen formában eddig ismeretlen volt az építészetben. Ennek a formabontó megoldásnak hála a felhőkarcoló vendégei a szintén az épületben helyet kapó edzőterem és szauna után a nem mindennapi mini medencékben pancsolhatnak.


Aki nagyobb medencére vágyik, annak pedig a 3 szintes parkoló fölötti építményt ajánlják, ahol egy hatalmas úszómedence és wellness-központ áll a pihenni vágyók rendelkezésére, míg egy emelettel feljebb egy mesterséges zöldterület is kialakításra kerül majd.


A beruházók nagy gondossággal az épület lehető legtökéletesebb kilátást nyújtó részére tervezték az Aquaria Grande éttermét, ahonnan az Arab-tenger gyönyörű panorámája fogadja a vendégeket.