Trendmagazin

Valentin nap 2011

Szerelmesek luxusa, a luxus szerelmeseinek

2011.02.14 | Szabó Adrienn

Most, hogy a címmel mindenkit bekavartam, foglalkozzunk azokkal, akik a szerelem tengerében kavarnak. A Valentin nap köztudottan a szerelmesek ünnepe. Korunk felfogásában ez az a nap, amikor a rózsák ára kétszeresére nő, a csokoládé akciós ára a csillagos eget veri és az éttermek megtelnek a szeretlek szóval tartalom nélkül.

Valamint ilyenkor minden férfi és nő, rá van kényszerítve, hogy a téren, szerelmes kerámia macifigurákat áruló nénitől, vegyenek kedvesüknek valamit. Például, egy elfolyt szeműre, kézzel festett, szerelmes katicabogarat. Végül, egy mosollyal átnyújtsák, mintha már hetek óta erre a napra készülnének. Persze tisztelet a romantikus lovagoknak és hölgyeknek, akik valóban hetekig arra készülnek, hogy a másik fél felé kifejezzék szeretetüket. Ennek a jelenségnek két egyszerű oka van. Egy, hogy egy rohanó világban élünk; kettő, az ünnep valódi jelentésével és értékével nincsenek tisztában az emberek. Inkább jöjjön pár luxusötlet azoknak, akik szeretnék méltón megünnepelni ezt az, amúgy különleges napot. Nézzük, idén milyen bombasztikus ajándékokkal lephetjük meg azt, aki számunkra a legfontosabb!


A Mercedes Benz egy különleges Smarttal készült a szerelmeseknek. Pár hete adták ki a csokis kisautót Tokióban. A japánoknál ugyanis az a szokás, hogy a hölgyek csokoládéval ajándékozzák meg a férfiakat. Tadaaki Wakamatsu, a japán luxus csokoládéékszer tervező fejében így született meg az édes Smart. Még nem tudni, kinek törik a foga a $28,000-os mini cirkálóba, de biztos, hogy nagyot harap a vezetés élvezetéből. élvezetéből. A vezető szerep a Smartnál ugyan nem az ízeké, annál inkább vezet ízekben a SUGAR! design cukrászda.


Pár éve, ha azt mondja valaki, hogy SUGAR! design cukrászda, akkor ízléses, finom, extra édességek jutnak eszünkbe. Na meg az a falatnyi cukiéden, ami a Paulay és a Petőfi utcában vár ránk. Mintha egy álomba csöppentünk volna, amint belépünk a cukrászatba. A levegőbe szimatolva olyan illatáradat fogad, amitől az ízlelőbimbók észveszejtő táncot járnak. Megkóstolva a Horváth Eszter álmodta, szemet gyönyörködtető cukrászati mesterműveket, rájön a kedves vendég, hogy egyetlen falatot sem csak a szeme kíván az esztétikai élmények miatt. Határtalan kreativitásának eredményeit, olyan ízekbe öntötte, mint például: a narancsos csokoládé, chilis csokoládé, túró, marcipán, puncs, citrus, eper, málna, erdei gyümölcs, belga csokoládé és még kimondani is élvezet, hogy vajkaramella. Mindez a finomság most a szerelem luxusába burkolódzott, pár rendkívül esztétikus torta, parti falat, mignon és muffin formájában. A Valentin nap így, a SUGAR design cukrászda segítségével még édesebb lehet azzal, aki számunkra a legédesebb.


Érdemes megnézni a Swarovski páratlan fényjátékban tündöklő apróságait is. Szívecskék, virágok, édes kis szerelmes macik és mindenki kedvence a Valentin napi Charm kollekció. A lebilincselő apróságok, mint például a szív lakat és a hozzá tartozó kulcs mindenkinek tökéletes útmutatást ad, hogyan jusson el egyenesen a másik szívéig. Az apró csüngő kis formák pedig, most a szerelem dallamán csilingelhetnek a szerencsés hölgyek csuklóján.


Ha esetleg elfelejtették az urak, legalább csak felhívni szívük hölgyét, itt egy jó kis tipp nekik, hogyan kárpótolhatják kedvesüket. Minimum egy telefonnal tudják megúszni az égbekiáltó bűn következményeit. Amosu Couture Valentine Pink Swarovski iPhone 4. Természetesen egy Swarovskival díszített, ékszertelefonról beszélünk, amit nem csak az ára, de a körülmények miatt sem fogsz elfelejteni felhívni. Mindössze 4.350 dollárba kerül a bocsánatkérés. Plusz a váza, amit utólag megvehetünk, ha a boldog, női fél, még ezek ellenére is a fejünkhöz vágja a 3-400 ezer forintos Herendit.


Na, de félre a durvasággal, egy kicsit finomabb, konzervatívabb, de pont olyan szép ajándék következik, mint az eddigiek. A Blancpain csodálatos, Saint Valentin 2011 nevű órája tökéletes ajándék a kifinomult eleganciát képviselő hölgyek számára. Ugyan ebből az alkalomból, három éve, kijött egy hasonló, majdnem ugyan ilyen modell. Az alapot valójában az képezte az új darab kialakításában. A 34 mm átmérőjű, rozsdamentes acél, finom aprólékos díszítése, megmunkálása és a fehér, finom bőrszíj teszi tökéletessé a csinos darabot. A csomagolásra se lesz gondunk, hiszen egy ilyen szép kis ajándékot illik ahhoz méltó csomagolásban átadni. A fa dobozt oldalról egy fehér bőr borítja melyet elől, mint egy fűzőt összeköthetünk. Hogy még több lehetőséget rejtsen az ajándék, a dobozkát kialakításának hála, később használhatjuk ékszeres doboznak, sőt még kulcsra is zárhatjuk.


Végezetül igyunk minden létező pár közös jövőjére! Mi is tehetné szebbé, egy ünnepi, romantikus vacsora menüsorát, mint a Moët & Chandon’s Message On A Bottle ajándék szettje. Ez a prémium kategóriás rosé pezsgő egy arany tollal egészül ki, mellyel ez úttal üzenetet hagyhatsz a palackon. A palackba zárt üzenetért viszont, egészen New Yorkig kell utazni annak, aki fel akarja pezsgetni még jobban a Valentin napot. Száz szónak is egy a vége, mindenkinek nagyon boldog Valentin napot kíván a Trendmagazin!