Trendmagazin

Victoria Beckham online boltot nyit

Tavasszal indul a sztár e-shopja

2013.01.06 | Munkatársunktól

Victoria Beckham új online üzlete szemüvegeket, farmereket és minden egyéb Victoria Beckham által tervezett divatholmit kínál majd a stílus rajongóinak.

Victoria Beckham 2004-ben egy farmer kreációval lépett a divatvilág színpadára, majd 2006-ban mutatta be saját márkáját, az első teljesen saját divatkollekciójáról pedig a 2008-as New Yorki Divathéten rántotta le a leplet. 2011-ben a popsztár megnyerte az év tervezője címet a 2011-es British Fashion Awardson is és számos más elismerésben volt része, brandje azóta is töretlenül emelkedik. Ezt a növekedést kívánja még erőteljesebbé tenni az új portál, melyet a A King and Partners kreatív ügynökség fog irányítani.


„A weboldalam már nagyon régóta készül” – mondta Victoria. – „Nagyon fontos, hogy az oldal dizájnja, kinézete tükrözze a stílusomat, és a vásárlási élmény a vevőim számára a lehető legjobb legyen.”

A weboldal folyamatosan frissülni fog és soha nem látott bepillantást nyújt majd Victoria Beckham világába, továbbá különleges hozzáférést biztosít VB új kreációihoz. Az új portál várhatóan idén tavasszal indul el.