Trendmagazin

Vidám ruhák a Kentucky Derby-re

A Vineyard Vines tervezte a kollekciót

2011.05.04 | Munkatársunktól

A színes nyakkendőiről és mosolygós, rózsaszín bálnás logójáról elhíresült Vineyard Vines hosszútávú szövetséget kötött az Egyesült Államok egyik legismertebb és legnépszerűbb lóversenyének szervezőjével, a Churchill Downs Racetrack-kel.


A Vineyard Vines testvérpárja, Shep és Ian Murray számos ruhát és kiegészítőt tervezett a neves lóversenyt szervező cég felkérésére, melyek ezentúl a Kentucky Derby hivatalos ruházatává válnak.


A kollekció, melyben sportzakók, ingek, nyakkendők, övek, valamint női topok, sálak és táskák is találhatóak, a lóversenyhez igazodva a következő neveket kapták: Run for the Roses, Lucky Shoes, és Off to the Races. A Vineyard Vines-ra jellemzően ezúttal is élénk, világos színekre és könnyű anyagokra számíthat a vásárló, melyek tökéletesen igazodnak egy igazi lóverseny hangulatához.


Ez az első alkalom, hogy a Churchill Downs egy ruházati céggel lép partneri kapcsolatra. A Kentucky Derby idén május első szombatján nyitja meg a kapuit, az új kollekció pedig már megtekinthető a Vineyard Vines oldalán.