Trendmagazin

Vidám színek a Louis Vuitton új táskáin

A limitált szériájú kollekcióban megtalálhatóak kistáskák, nagyobb kézitáskák és hátizsákok is

2013.03.05 | Munkatársunktól

A sötét telet a világosság váltja fel. Ezt az irányvonalat követi a Louis Vuitton idei tavaszi-nyári Damiertáskakollekciója is, amely már az eljövendő nyarat ünnepli.


A táskákhoz különlegesen meleg színeket használtak, ezek jelennek meg mindenhol a jellegzetesDamier mintázatban: a neon, a sárga és a narancs. A Louis Vuittonra jellemzőkeskeny és egyenes vonalakkal szakítva, ebben a kollekcióban a vastag és hullámos vonalakdominálnak.


A táskák nagy részét a francia Daniel Buren konceptualista művész inspirálta, akinek a védjegye acsíkokra osztott függőleges struktúrák, így születtek meg a sima felületeken a négyszögek. A szokásosSpeedy is kocka alakot kapott az idén. A limitált szériájú kollekcióban megtalálhatóak kistáskák, nagyobbkézitáskák és hátizsákok is, így minden alkalomra és igényre találhatunk megfelelő Louis Vuittondarabot.


A Damier Facette kollekció, pont úgy, mint a híres Damier Infini férfi táska kollekció, csillogóborjúbőrből készült megtoldva a Damier mintázattal. A krémsárga színben kapható darab 1.750 dollárba (kb. 390.000 Ft) kerül.A barna és sárga színben készülő Damier Mosaic sportos táska oldalán nagy négyzet alakú mintákkal2.850 dollár (kb. 635.000 Ft).Az ünnepélyes és nőies megjelenésű Damier Optic táska szintén sárga vagy barna színben 2.860 dollár(kb. 637.000 Ft).A jelenlegi információk szerint, a kollekció utolsó darabja a sakktábla mintás Louis Vuitton LesExtraordinaires kistáska, amely emlékezet az előző Extraordinaires kollekcióra.