Trendmagazin

Villa a Hollywood Boulevard közelében

A szuperbiztonságos kúria 5,9 millió dollárt kóstál

2012.05.23 | Kocsis Katica

Eladó a Hollywood Hills egyik 5 szintes kúriája, melyet úgy is emlegetnek, mint a valaha épült legbiztonságosabb otthonok egyike. Az épület már külsejében is stabilitást és erőt sugároz, a belső tér pedig rendkívül nagyszabású és elegáns. A 1022 négyzetméteres ház jelenleg tulajdonosára vár; valakire, aki ezért a 6 garázzsal is rendelkező palotáért hajlandó 5,9 millió dollárt fizetni.


Az épületet az Al V. Corbi Los Angeles-i építészeti iroda tervezte és valósította meg. Az iroda egyébként a SAFE nevű cég alapítója is, ahol igen komoly biztonsági rendszereket gyártanak magánszemélyeknek, különböző yachtokra és még a kormányoknak is világszerte, szóval nincs okunk kételkedni e kúria biztonságosságában sem. Ez az egyedileg tervezett luxusvilla a Hollywood Boulevard közelében, egy gyönyörű, fákkal borított területen található. A csodás környék a legtöbb szobából nagyszerűen élvezhető, hiszen a padlótól a mennyezetig érő, hatalmas ablakok 360 fokos panorámát kínálnak.


E szuperbiztos ingatlan mindössze két lakást foglal magában. A biztonság megszállottjainak két pánikszoba és egy biztonsági mag nyújt maximális védelmet. A ház tulajdonosának lehetősége van arra is, hogy akár 20 autóval díjmentesen parkoljon a Sunset Plaza parkolójában, illetve további 6 autót is el tud helyezni a belső garázsban. A lakások 5, illetve 7 hálószobával és 8 fürdővel rendelkeznek, ezenkívül a tágas terekben helyet kapott egy családi és egy hivatalos étkező, valamint egy pazar Gourmet konyha is minőségi pizzasütővel felszerelve. De nem feledkezhetünk meg a lakás tetőtéri teraszáról sem, ahol egy viking grill, egy pezsgőfürdő biztosítja a csodás hangulatot. Ezenkívül egy helikopter leszállópálya is tartozik a tetőtérhez.


Az exkluzív lakosztály egy hatalmas gardróbbal büszkélkedhet, melyet bélelt faszekrények tagolnak. Itt egy kandalló mellett élvezhetjük a végtelen kilátást. Egy borospince, két iroda, egy kétszintes, kazettás mennyezettel rendelkező házimozi, lift, egy dolgozószoba, két hálószoba és egy vendégszoba teszi fenségessé e lakosztályt. A szóban forgó ház a hozzá tartozó felszerelésekkel, valamint a csodás panorámával igazán megfelelő környezetet teremt a családi együttlétekhez és a fergeteges szórakozáshoz is.