Trendmagazin

VVN - a szenvedélyes elegancia

A legújabb kollekcióról és a brand jövőjéről magát a tervezőt kérdeztük

2011.11.17 | Szabó Adrienn

Érzéki csipke, lágyan omló selymek, sejtelmesen áttetsző tüll, finom tapintású plüss és a legtisztább pamut, ez mind a Vivien Vance-től. A kifinomult női elegancia valódi értéke miért ne rejtőzhetne éppen outfitünk alatt?


Idén ősszel is a legigényesebb, legízlésesebb és legszexibb fehérneműkkel, hálóruhákkal és köntösökkel készült a VVN a hölgyeknek. A fekete csipke babydoll a kollekció egyik legmeghatározóbb darabja, hogy önmagában viseljük, vagy egy pihe-puha köntös alól kandikál ki az már csak rajtuk múlik. A szerényebbeknek az otthoni szetteket ajánlanám, melyeknél idén az uralkodó szín, a rózsaszín egy halványabb és erősebb árnyalata. A selyem béléses szoft köntösök a legkomfortosabb viseletet biztosítják. Egy mozgalmas és borongós téli nap végén mi sem jobb, mint egy nyugtató habfürdő után, párunk társaságában forró teát kortyolgatni egy kényelmes Vivien Vance darabban. Az otthon melegét tovább fűti a VVN modelljeiben lobogó szenvedélyes tűz, a passion fogalma új értelmet nyert a 2011-es őszi darabokban. A legújabb kollekcióról és a brand jövőjéről magát a tervezőt kérdeztük.

Miből merítesz ihletet a kollekciód tervezése során?

Mindig az évszakhoz és az aktuális külföldi trendekhez próbálom igazítani az aktuális kollekciót. Természetesen mint minden tervező, engem is befolyásolnak a pillanatnyi érzelmeim, de ezeket tudni kell felhasználni. Egy lelkileg nehezebb időszakban is lehet pozitív töltettel bíró fürdőruhát vagy fehérneműt tervezni. De a meghatározó stílus és vonulat minden esetben a mindenkori divatirányzatot követi.


Sok nő nem elég igényes a fehérnemű és fürdőruha gondos kiválasztására. Hogyan lehetne ezt egy pozitív irányba átlendíteni szerinted?

Minden nőnek meg kell találni a saját stílusát, az egyéniségét, azt, amiben jól érzi magát. Ha ez megvan, akkor adni is fog magára és arra, hogy ne a silány minőségű darabokat vásárolja meg. Minden nőben dolgozik egy egészséges egoizmus. Meg kell tanulni ezt kezelni és kordában tartani.

Mik a céljaid a jövőben, milyen álmokat szeretnél megvalósítani a Vivien Vance-nel?

Szeretném a hazai nőket egy olyan irányba terelni, hogy ebben a nehéz világban is jó nőnek lenni és hogy ezt élvezzék is ki. Ezért hoztuk létre a Vivien Vance Tour elnevezésű turnét is; egyrészt, hogy a kollekciókat is bemutassuk a nagyközönségnek, másrészt a sorozat modelljei is egy olyan kisugárzással rendelkeznek, amit érdemes megfigyelni és elsajátítani. A nőknek joguk van gyönyörűnek és sugárzónak lenni, ezt szeretném a kollekcióimmal is közvetíteni.


Esetleg meg tudnál osztani pár titkot a 2012-es Vivien Vance Tour-ral kapcsolatban az olvasóinkkal?

Sok mindent még nem árulhatok el jövő évi turnéval kapcsolatban, annyit viszont igen, hogy még az idén november 19-én lesz egy nagyszabású bemutatónk a Studio nevű clubban, ahol talán a világon egyedülálló színházi előadással és fashion show-val készülnek a modellek. Ez egy cirka fél órás bemutató lesz különleges elemekkel, fellépőkkel és fehérneműkkel fűszerezve. 2012-ben pedig látható lesz a turné az ország legnagyobb és legimpozánsabb clubjaiban.

Bővül esetleg a kollekció a jövőben különleges darabokkal, szettekkel?

Úgy látom, nagyon szeretnél műhelytitkokat és belső információkat kihúzni belőlem. (nevet) Természetesen igen, készülök jövőre is kiadni egyedi darabokat, szetteket, de ez még a jövő zenéje.

* * *

Nem tudom, ki hogy van vele, de engem magával ragadott a Vivien Vance világa és alig várom a következő kollekciót, a nyár legütősebb fürdőruháival! Nektek melyik darab a kedvencetek?