Trendmagazin

Yasumi – A programozható relaxációs fotel

A Panasonic új területre evez

2010.09.24 | Molnár Gergely

A Panasonic, amely évtizedek óta élen jár a szórakoztató elektronikában, ezúttal egy programozható relaxációs fotellel jelent meg a piacon, amely a Yasumi nevet kapta. Fellelhető sok hasonló pihentető fotel, több cég kínálatában is, azonban kiemelkedik ezek közül a Panasonic által kifejlesztett újdonság. A beépített szenzorok képesek érzékelni, ha a benne ülő elaludt és semmivel sem zavarja meg az illetőt pihenésében.


Ez az egyedülálló saját magát ringató bútordarab több beprogramozott „kezelés” elvégzésére képes, amelyek nagymértékben képesek csökkenteni a fáradtságérzetet és a stresszt egy nehéz nap után. Teszi mindezt gyengéd ringató mozgás és nyugtató zene segítségével. Kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy használója számára a nyugalom szigetét jelentse rohanó, konfliktusos helyzetekben bővelkedő világunkban.


A külső audió bement segítségével pedig saját magunk által választott zenére is pihenhetünk, és távirányító segítségével kezelhetjük ezt a különleges fotelt. Fekete és fehér színben egyaránt kapható.