Trendmagazin

Zenélő cipők a Pumától

Lépj dallamra!

2011.08.18 | Szabó Adrienn

Minden kissrác és kiscsaj az utolsó kicsengetés után legszívesebben olajra lép a suliból. Ezt innentől egy igen egyedi formában tehetik meg a lurkók. Megérkezett a Puma DJ cipő! A szülők már mindent bevetnek, hogy megtalálják gyermekeiket a tömegben. Emlékszem a csipogós papucsos, villogó cipős és egyéb figyelemfelkeltő zenélős lábbelis korszakra. Megújult verzióban, modern külsővel újra itt vannak a muzsikáló cipők.


Már Magyarországra is elért a hang, amelyről idén a Puma DJ gondoskodik, ettől lesz hangos az iskolakezdés és a sulifolyosók. A szupercipők egy egyedülálló technikának köszönhetően minden lépésnél más-más hangot adnak ki. Természetesen mindezt a hip-hop jegyében.


A gyerekek mozgáskultúráját is javítja a termék. A talprészbe épített érzékelők három ponton reagálnak a terhelésre. Az orr résznél, a saroknál és az oldalaknál a 4 pont a nyomást érzékelve 3 különböző hangot játszik le. Így a gyerekek ráéreznek a hip-hop lépésekre, a dallamoknak hála pedig felébredhet a bennük rejlő jó érzék a táncra.


A cipőt egy USB kábel segítségével feltölthetjük számítógépről, méghozzá rövid idő alatt. Mi sem jobb alkalom erre, mint az informatika óra. De figyelem csintalan lurkók! Nem véletlen lehet pik-pak leoffolni azt a lábbelit. A cipő egy gombnyomásra aktiválható vagy kikapcsolható. Aki nem szeretné, hogy színes cipőjét bejegyezzék a „tájékoztató füzet” elnevezésű szuper kis könyvecskéjébe az jobban teszi, ha a tanítás végéig kikapcsolt állapotban viseli cipőjét. Ha lemerülnétek, nem fog meglepetésként érni a dolog, ugyanis a töltöttség jelző a cipő nyelvében mutatja az adott állapotot.



Szóval megérkezett a gyerekek álma, a dirik rémálma: Puma DJ Shoes. Pattogjanak a mini lábak a hip- hop ütemeire, teljenek meg az iskolák élettel, és az ellenőrzők beírásokkal! Jó suli kezdést kíván a Trendmagazin!