A svájci óraipar legnagyobb kiállítása elkezdődött
A 2017 Baselworld legérdekesebb karórái
Munkatársunktól    2017.03.23    0 hozzászólás

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.

Az acél Sky-Dweller nagy sikerrel kecsegtet
02
APR

Rossz lóra tettek mindazok, akik azt gondolták, hogy a Rolex egyik zászlóshajójaként ismert Sky-Dweller mindörökké 18 karátos aranyban lesz csak elérhető. Az idei Baselworld egyik nagy meglepetése az arany-acél és acél Sky-Dwellerek bemutatása, amikkel a Rolex nem nagyon fog mellélőni. A 42mm-es, de összhatásában igencsak tömzsinek számító repülős modell valószínűleg sokak érdeklődését fel fogja kelteni, akik korábban elkerülték az ára miatt. Az arany-acél Sky-Dweller ára 17,150 dollár lesz, míg az acél 14,400 dollárért lesz elvihető.

Megvan az első in-house Tudor kronográf
27
MAR

Az 1970-ben bemutatott Prince Oysterdate Chronograph mintájára hozott most ki egy új modellt a Tudor, méghozzá az első saját szerkezetes kronográfjukat. A legkisebb részletekig klasszikus megjelenésű Heritage Black Bay Chronograph 41mm-es acél tokot kapott, járástartaléka 70 óra. A bőrszíjas változat 4,500, míg a fémszíjas 4,800 CHF lesz.

Kékkel megbolondított Jaeger-LeCoultre Masterek érkeztek
24
MAR

25. évfordulóját ünnepli idén a JLC egyik ikonikus modellje, a Master Control, amihez most új verziókat mutattak be. A 39mm-es Master Control Date, a 40mm-es Master Cronograph és a 39mm-es Master Geographic is kék alligátorbőrrel érkezik, számlapjuk pedig opálszürke színt kapott.

Klasszikust hozott vissza az Omega
23
MAR

Az 1968-as klasszikus modellt idézi az Omega új Speedmaster Racing Master Chronometer kollekciója. Az órák kerámia lünettát kaptak, míg a tok mérete az Omegától megszokott 44mm-es lett, a bennük ketyegő 9900/9901-es szerkezet a gyártó egyik legkorszerűbbje, nem véletlen, hogy 4 éves garancia jár hozzájuk.

Az acéltokos verzió 7,800 CHF, míg a vörösarany 22,750 CHF lesz.

Alkalmi D&G öltöny
Remek vétel az IOS kifutó kollekciójában található D&G öltöny, ami most akciós áron vihető.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Ebben az évben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önálló lemezét is.