A svájci óraipar legnagyobb kiállítása elkezdődött
A 2017 Baselworld legérdekesebb karórái
Munkatársunktól    2017.03.23    0 hozzászólás

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.

Az acél Sky-Dweller nagy sikerrel kecsegtet
02
APR

Rossz lóra tettek mindazok, akik azt gondolták, hogy a Rolex egyik zászlóshajójaként ismert Sky-Dweller mindörökké 18 karátos aranyban lesz csak elérhető. Az idei Baselworld egyik nagy meglepetése az arany-acél és acél Sky-Dwellerek bemutatása, amikkel a Rolex nem nagyon fog mellélőni. A 42mm-es, de összhatásában igencsak tömzsinek számító repülős modell valószínűleg sokak érdeklődését fel fogja kelteni, akik korábban elkerülték az ára miatt. Az arany-acél Sky-Dweller ára 17,150 dollár lesz, míg az acél 14,400 dollárért lesz elvihető.

Megvan az első in-house Tudor kronográf
27
MAR

Az 1970-ben bemutatott Prince Oysterdate Chronograph mintájára hozott most ki egy Ăşj modellt a Tudor, mĂ©ghozzá az első saját szerkezetes kronográfjukat. A legkisebb rĂ©szletekig klasszikus megjelenĂ©sű Heritage Black Bay Chronograph 41mm-es acĂ©l tokot kapott, járástartalĂ©ka 70 Ăłra. A bőrszĂ­jas változat 4,500, mĂ­g a fĂ©mszĂ­jas 4,800 CHF lesz.

Kékkel megbolondított Jaeger-LeCoultre Masterek érkeztek
24
MAR

25. évfordulóját ünnepli idén a JLC egyik ikonikus modellje, a Master Control, amihez most új verziókat mutattak be. A 39mm-es Master Control Date, a 40mm-es Master Cronograph és a 39mm-es Master Geographic is kék alligátorbőrrel érkezik, számlapjuk pedig opálszürke színt kapott.

Klasszikust hozott vissza az Omega
23
MAR

Az 1968-as klasszikus modellt idĂ©zi az Omega Ăşj Speedmaster Racing Master Chronometer kollekciĂłja. Az Ăłrák kerámia lĂĽnettát kaptak, mĂ­g a tok mĂ©rete az OmegátĂłl megszokott 44mm-es lett, a bennĂĽk ketyegő 9900/9901-es szerkezet a gyártĂł egyik legkorszerűbbje, nem vĂ©letlen, hogy 4 Ă©ves garancia jár hozzájuk.

Az acéltokos verzió 7,800 CHF, míg a vörösarany 22,750 CHF lesz.

Elegáns Prada cipő
A YOOX feltöltötte az új őszi/téli kollekciójának legelső darabjait webáruházába, többek között ezt az elegáns Prada cipőt is.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A rendszerváltás előtti utolsĂł Ă©vtizedben járunk Magyarországon, már nem diktatĂşra, mĂ©g nem demokrácia. De ennek ellenĂ©re, vagy Ă©ppen ezĂ©rt, számos emlĂ©kezetes film kĂ©szĂĽlt ebben az időszakban.