A legmenőbb újdonságok
Baselworld 2016 - Jönnek a legújabb karórák
Munkatársunktól    2016.03.16    3 hozzászólás

Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!

Bőrből van az Hublot új órájának számlapja
25
MAR

Az Hublot ezĂşttal a luxuskategĂłriás bőrcipőiről ismert Berlutival állt össze (mindketten az LVMH tulajdonában állnak), hogy megalkossanak egy Ăşjabb Classic Fusion modellt. Az Hublot Classic Fusion for Berluti nĂ©vre keresztelt limitált kiadás kĂ©tfĂ©le változatban Ă©rkezik: fekete kerámia (500 db), illetve 18 karátos vörösarany (250 db). Az elegáns Ăłrák kĂĽlönlegessĂ©ge, hogy a Berlutinál használt bőrből kĂ©szĂĽl a szĂ­juk mellett a számlapjuk is - ezzel az Hublot ismĂ©t valami nagyon Ăşjat hozott össze.

Visszatért a Tag Heuer Monza
23
MAR

A negyvenedik Ă©vfordulĂłra hozta ki a Monza Ăşjragondolt változatát a Tag Heuer. Az Ăłra a klasszikus előd stĂ­lusát minden rĂ©szletĂ©ben követi, ám a 42mm-es tok ezĂşttal fekete titániumbĂłl kĂ©szĂĽlt, aminek hátlapjára a Monza Heuer logĂł mellett az adott pĂ©ldány sorszáma is felkerĂĽlt, hiszen 2000 darabos limitált kiadásrĂłl beszĂ©lĂĽnk.

Roger Federer kezén az új Day-Date
21
MAR
 

A photo posted by ROLEX (@rolex) on

Kalapácsfejű cápák a limitált Ulysse Nardin búvárórán
20
MAR

Nem akármilyen bĂşvárĂłrával robbant be az idei Baselworldre az Ulysse Nardin. A vitorlás Ăłrák császárakĂ©nt is emlegetett luxusmárka vörösarany Diver kronográfot mutatott be, melynek számlapján kalapácsfejű cápák szerepelnek. A kĂ©k számlapot piros szĂ­n dĂ­szĂ­ti, csakĂşgy, mint a kaucsukszĂ­jat, amin a vörösarany betĂ©t alsĂł rĂ©sze szintĂ©n egy cápát ábrázol.

Az Ulysse-Nardin Diver Chronograph Hammerhead Shark 44 mm-es tokot kapott, a szerkezete saját fejlesztĂ©sű. TermĂ©szetesen limitált kiadáskĂ©nt Ă©rkezik, a 18 karátos vörösarany verziĂłbĂłl 99, mĂ­g az acĂ©lbĂłl 300 darab kĂ©szĂĽl.

Itt a szürke kerámiás Bathyscape
19
MAR

A kerámiához nyĂşlt a Blancpain is, amikor ikonikus bĂşvárĂłráját, a Bathyspace-et alkotta meg egy Ăşj köntösben. A szĂĽrke, mattra csiszolt kerámiatok kĂ©k kerámia lĂĽnettát kapott, Ă­gy ez az Ăłra valĂłban karcállĂł lesz. A Blancpain Fifty Fathoms Bathyscape Grey Plasma Ceramic nĂ©ven futĂł modell szerkezete is elsőosztályĂş: a gyártĂł saját kalibere működteti, mely 120 Ăłrás járástartalĂ©kkal bĂ­r, vĂ­zállĂłsága 300 mĂ©ter. A szĂ­ja strapabĂ­rĂł kĂ©k szövet.

Gumi és kerámia az Omega új lünettáján
17
MAR

Narancsszínű gumi és fekete kerámia fúziójából jött létre az Omega új búvárórájának lünettája. Az Seamaster Planet Ocean 600M Master Chronometer 43.5mm-es acél tokja alatt a gyártó saját fejlesztésű 8900-as szerkezete működik, ami Master Cronometer minősítéssel rendelkezik, vízállósága pedig 600 méter. Az órához színben és stílusban is passzoló, mintázott kaucsukszíj tartozik.Kerámia-tokos Breitling
16
MAR

Full fekete kĂĽlsőt kapott a Breitling Chronoworks, de társaival ellentĂ©tben ez az Ăłra nem szĂ­nezett acĂ©lbĂłl kĂ©szĂĽlt, hanem fekete karcállĂł kerámiábĂłl. A 46mm-es tok belsejĂ©ben a Breitling B01-es szerkezete ketyeg, járástartalĂ©ka 100 Ăłra, vĂ­zállĂłsága 100 mĂ©ter.

Zöld számlapos Anniversary Day-Date 40
16
MAR

Hatvanadik évfordulóját ünnepli idén a Rolex egyik legemblematikusabb órája, a Day-Date. Ennek apropóján adják ki ezt az olívazöld számlapos exkluzív változatot 18 karátos vörösarany és fehérarany kivitelben. Ára 34,400 EUR lesz.

A fekete számlapos Daytona az Ablogtowatch.com fotóján
16
MAR

A photo posted by aBlogtoWatch (@ablogtowatch) on

Ez mindent visz: Itt az új acél Daytona
16
MAR

A Rolex rajongĂłk legnagyobb álma idĂ©n valĂłra vált: megĂ©rkezett az Ăşj Cosmograph Daytona, kerámia lĂĽnettával, acĂ©l kivitelben! HosszĂş Ăşt vezetett idáig, hiszen először 2011-ben kapott kerámiát a Daytona vörösarany/bőrszĂ­jas modellje, majd 2013-ban követte a platina.

A most bejelentett acĂ©l Daytona fekete Ă©s fehĂ©r számlappal is elĂ©rhető lesz, a kerámia lĂĽnettát Ă©s a számlapokat leszámĂ­tva maga az Ăłra megegyezik a 116520 sorozatszámĂş acĂ©l Daytona arányaival. Az ára 11,350 EUR, a várĂłlisták pedig minden bizonnyal vĂ©geláthatatlan hosszĂşak lesznek.

Saját szerkezetes Perpetual Calendar a Frederique Constanttól
16
MAR

Nagy eredményként élik meg a Frederique Constant tervezői, hogy idén bemutathatják legelső saját fejlesztésű Perpetual Calendar órájukat. A 38 órás járástartalékkal bíró FC-775 kaliber holdfázis-kijelzésre és nap/hónap/év indikátorokra képes. A 42mm-es óra kétféle verzióban lesz elérhető: acél, illetve vörösarany bevonatú acél.

Fekete monstrum a Breitlingtől
16
MAR

A hatalmas méretéről elhíresült Breitling for Bentley B05 Unitime új verziót kapott, ami a Midnight Carbon nevet viseli. A mindössze 500 darabos limitációban érkező 49mm-es monstrum ezúttal fekete acéltokkal érkezik, a 24 órás időzónát és 70 órás járástartalékot biztosító szerkezet természetesen a Breitling saját fejlesztése.

avatar
sail87
-
2016.03.30. 10:01
3
Azért az a Hublot CF nem semmi. A cipő is jár hozzá? :))
avatar
gunbro
-
2016.03.24. 20:29
2
És a Hublot hol van? :D
avatar
Blackjack
-
2016.03.17. 21:30
1
Szuper a narancs Omega! Nagyon eltalálták.
Dolce&Gabbana kék farmer
A sok koptatott, agyonszaggatott "trash style" nadrág mellett szerencsére találunk elegánsabb, visszafogott farmereket is a Dolce&Gabbana kollekciójában.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Ebben az Ă©vben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önállĂł lemezĂ©t is.