Csak meghívás útján léphetünk be a Best of All Worlds közösségébe
Közösségi portál a leggazdagabbaknak
6 hozzászólás
TM    2012.08.30

Új közösségi portál fejlesztésébe vágott bele egy svéd bankár, aki az internetfelhasználók leggazdagabb egy százalékának kíván online teret biztosítani.


Erik Wachtmeisternek nem ez az első ilyen témájú beruházása, hiszen az ő nevéhez kötődik a 2004-ben megalapított aSmallWorld nevű privát webszájt is, melyet előszeretettel illettek “Snobster” néven a kritikusai. A svéd bankár 2008-ban otthagyta a szintén az elitnek szánt oldalt, de úgy tűnik nem tett le tervéről, hiszen a rendkívül találó Best of All Worlds nevű közösségi oldala már el is indult.

Wachtmeister terve a következő: létrehozni egy olyan zárt közösségi rendszert, ahová csak a világ leggazdagabb emberei csatlakozhatnak. Az oldal meghívásos rendszer szerint működik, ennek gyakorlati szabályai nem tisztázottak, de az üzemeltetők állítják, hogy képesek megszűrni a regisztrálókat.


“Célom elérni az online közönség felső egy százalékát, vagyis azokat a személyeket, akik nem csupán gazdagok, de kifinomult ízléssel is rendelkeznek. Befektetési bankárokat, reklámszakembereket, médiaszemélyiségeket, divatgurukat és vezető beosztású politikusokat várunk” - mondta a megnyitó kapcsán a svéd üzletember.

A Best of All Worlds a szokásos közösségi funkciók és az ismerkedési lehetőségek mellett saját fejlesztésű piactérrel is rendelkezik, ahol a tagok egymástól vásárolhatnak drága sportkocsikat, magánrepülőket, luxusórákat vagy éppen ingatlanokat.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon sikeressé tud-e válni egy ilyen kezdeményezés? Ha az aSmallWorld eredményességét nézzük, akkor láthatjuk, hogy a 2004-ben indított portál mára 250 ezer taggal rendelkezik, ami nem mondható rossz eredménynek. Persze ez nagyon messze van a Facebook napokban bejelentett egymilliárd fős taglétszámától.


Azonban azt látni lehet, hogy egyre több cég illetve luxusmárka fordít nagyobb figyelmet az internetes közösség kialakítására, persze ezek többsége is a Facebookon keresztül zajlik. Kivételt képez talán az Hublot, ugyanis a svájci luxusórákkal foglalkozó cég a szokásos közösségépítési módszerek mellett zártkörű klubot hozott létre, ahol az Hublot karórák tulajdonosai tarthatják egymással a kapcsolatot.

Mindenesetre Erik Wachtmeistery olyan projektet indított el, ami ha csak kicsit is sikeres lesz, már az hatalmas befolyást biztosít számára. Akkor ugyanis reklámfelületeit a világ legtehetősebb rétegét megcélzó vállalatok számára értékesítheti.

Hennel Ádám is részt vett azon a rendezvényen, ahol az ország legtehetségesebb fodrászai mutatták be munkáikat.
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
Kristen Stewart megjelenését igen erős kritikák szokták érni, lezser, könnyed, laza hétköznapi viseletei miatt. Születésnapja alkalmából egy rövid összeállítást olvashattok a legemlékezetesebb ruháiról.
Szólj hozzá te is!

Ahhoz, hogy hozzászólhass a cikkhez, előbb be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, az alábbi adatok megadásával megteheted, a hozzászólásod pedig egyből megjelenik az oldalon.

Kép beillesztése: http://domain.hu/kepneve.jpg - egy hozzászólásban több kép is elhelyezhető!

Mennyi 7 és 2 összege?
Ez védelmi célokat szolgál, szimplán írd be a fenti összeadás összegét!
avatar
Sanders
-
2012.09.04. 00:58
6
Van létjogosultsága. Sokan unják a FB-ot.
avatar
crosswind
-
2012.09.02. 16:51
5
Sammy: Ezt én sem tudom elképzelni, de gondolom kitaláltak rá valamit!
avatar
Badboy
-
2012.09.01. 18:03
4
Nem nekem találták ki, de az ötlet kiváló!
avatar
Sammy
-
2012.08.31. 19:44
3
Es hogy eri el ezeket az embereket? Itt a hiba ebben.
avatar
Karessz | Fashion Guru
-
2012.08.31. 16:35
2
Pont az a baj hogy szerintem ezek az emberek nem fognak ilyen oldalakat használni, mert nincs rá idejük és nem is érdekli őket.
avatar
Athos
-
2012.08.31. 16:25
1
Valahogy be kéne szökni :D
Kétrétegű Energie pulcsi
Többen kértétek, hogy szerepeljenek mellények is a ruhák között. Mellények? Mutatok jobbat.

Legfrissebb hozzászólások
18
Ballonkabát akkor és most
canshuga, 2018.04.03. 13:59
26
Vapiano – Egy falat...
villo, 2017.06.18. 20:48
7
A pápai pilóták egyedi...
Robcsi001, 2017.05.12. 19:39
1
Mi történt Taylor Lautner...
DaveLee, 2017.01.10. 23:10
9
Kalifornia megelőzte...
szzol, 2016.12.22. 23:37
2
George R. R. Martin beszólt...
Corall, 2016.11.07. 23:51
Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A folyamatosan kiújuló izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy újabb fordulóponthoz érkezett, közben Michael Jackson Thriller című albuma világsikert ért el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.