A legújabb kollekció promóciójára készült a rövidfilm
Új videót jelentetett meg a Prada
4 hozzászólás
Nagy Anna    2012.08.06

Erőteljesen Ă­vel felfelĂ© a Prada szekere, mint már korábban beszámoltunk rĂłla, az olasz luxusmárka 72.2%-kal haladta meg az előző Ă©vi eredmĂ©nyĂ©t, ami egyĂ©rtelműen mutatja, hogy a cĂ©g terjeszkedĂ©si stratĂ©giája nagyon sikeresnek mondhatĂł. Emellett nagy sikert könyvelhettek el legutĂłbbi reklámvideĂłjukĂ©rt is, amit Roman Polanski rendezett.

A divatmárka vezetői akkor azt Ă­gĂ©rtĂ©k, hogy amennyiben a publikum tetszĂ©sĂ©t elnyeri a videĂł, akkor Ăşjabb kisfilmek várhatĂłak. Nos a Prada menedzsmentje tartja a szavát, ugyanis a 2012 ősz/tĂ©l kollekciĂłjuk promĂłciĂłjára egy Ăşjabb videĂłt kĂ©szĂ­tettek, ami ugyanarra a koncepciĂłra Ă©pĂĽl, mint ami alapján Steven Meisel fotográfus kĂ©szĂ­tette el a legĂşjabb kampányt. Ez a motĂ­vum pedig nem más, mint a mesebeli sakkjátĂ©k.A videóban a két szupermodell, Magdalena Frackowiak and Anne Vyalitsyna küzd meg egymással egy alternatív sakkjátszmában, ahol a bábuk mozgatása kapcsán jelennek meg a modellek (Vanessa Axente, Madison Headrick, Elza Luijendijk és Iselin Steiro) és mutatják be a Prada legújabb kollekcióját.

Cimkék: divat, kollekció, Prada, videó,
avatar
littlebunny
-
2012.08.19. 23:27
4
meseszépek a lányok meg persze a ruhákért is odvagyok \'-\'
avatar
zsu
-
2012.08.06. 21:32
3
ötletes :)
avatar
zsu
-
2012.08.06. 21:32
2
ötletes :)
avatar
Marcipan
-
2012.08.06. 19:39
1
Nagyon tetszik! :) A Prada mindig szuper kampányokat csinál.
Szürke Tommy Hilfiger pulóver
A Tommy Hilfiger pulóverei minőségiek, ugyanakkor mégis hordhatók a "szürke hétköznapokon" is, amikor nem szeretnénk úgy kiöltözni, de mégis sportosan elegáns benyomást szeretnénk elérni az emberekben.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.