A legújabb kollekció promóciójára készült a rövidfilm
Új videót jelentetett meg a Prada
4 hozzászólás
Nagy Anna    2012.08.06

Erőteljesen ível felfelé a Prada szekere, mint már korábban beszámoltunk róla, az olasz luxusmárka 72.2%-kal haladta meg az előző évi eredményét, ami egyértelműen mutatja, hogy a cég terjeszkedési stratégiája nagyon sikeresnek mondható. Emellett nagy sikert könyvelhettek el legutóbbi reklámvideójukért is, amit Roman Polanski rendezett.

A divatmárka vezetői akkor azt ígérték, hogy amennyiben a publikum tetszését elnyeri a videó, akkor újabb kisfilmek várhatóak. Nos a Prada menedzsmentje tartja a szavát, ugyanis a 2012 ősz/tél kollekciójuk promóciójára egy újabb videót készítettek, ami ugyanarra a koncepcióra épül, mint ami alapján Steven Meisel fotográfus készítette el a legújabb kampányt. Ez a motívum pedig nem más, mint a mesebeli sakkjáték.A videóban a két szupermodell, Magdalena Frackowiak and Anne Vyalitsyna küzd meg egymással egy alternatív sakkjátszmában, ahol a bábuk mozgatása kapcsán jelennek meg a modellek (Vanessa Axente, Madison Headrick, Elza Luijendijk és Iselin Steiro) és mutatják be a Prada legújabb kollekcióját.

Cimkék: divat, kollekció, Prada, videó,
avatar
littlebunny
-
2012.08.19. 23:27
4
meseszépek a lányok meg persze a ruhákért is odvagyok \'-\'
avatar
zsu
-
2012.08.06. 21:32
3
ötletes :)
avatar
zsu
-
2012.08.06. 21:32
2
ötletes :)
avatar
Marcipan
-
2012.08.06. 19:39
1
Nagyon tetszik! :) A Prada mindig szuper kampányokat csinál.
Gyémántmintás Dolce&Gabbana ing
"A fekete mindig menő" - nem csak órákra igaz ez az állítás, hanem ingekre is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Javában dúlt a salvadori polgárháború, a továbbra is forrongó Közel-Keleten az izraeli légierő meglepetés csapást mért az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television és az első Indiana Jones-film is mozikba került.