Laptoptáskák és vezeték nélküli egér Lamborghini-módra
Újabb Asus Lamborghinik érkeznek
2 hozzászólás
Munkatársunktól    2010.12.05

Mint már korábban beszámoltunk róla, az Asus és a Lamborghini együttműködése kapcsán a két cég közösen fejleszti az Asus Lamborghini VX laptopszériát. Most azonban újabb termékeket vásárolhatunk meg ezen márkanév alatt.

Asus - Lamborghini Classic
Notebook Bag
Asus - Lamborghini Classic Notebook Bag

Logikus lépés, hogy a VX laptopok után most olyan táskákat jelentetett meg a két cég, melyekben a már meglévő hordozható számítógépünket szállíthatjuk biztonságos módon.

Asus - Lamborghini Backpack
Asus - Lamborghini Backpack

Az Asus - Lamborghini Classic Notebook Bag tökéletes lehet mindazok számára, akik egy stílusos laptoptáskát szeretnének vásárolni. Akiknek azonban már nagyobb pakolótérre van szükségük, azoknak az Asus - Lamborghini Backpack elnevezésű hátizsákot ajánlja a gyártó.

Asus - Lamborghini WX Wireless
Mouse
Asus - Lamborghini WX Wireless Mouse

A táskák mellett további kiegészítők megjelenése is várható, ezek egyike az Asus - Lamborghini WX Wireless Mouse, mely vezetéknélküli technológiájával és a tökéletes ergonómiát biztosító formájával szintén jól illeszkedik a brand többi tagjához. Minden egyes új terméken megtalálható lesz az összetéveszthetetlen Asus Lamborghini logó is. Az új termékek kiskereskedelmi ára egyelőre ismeretlen.

avatar
Jonny
-
2010.12.08. 15:10
2
Az egér bejövős :)
avatar
Fire
-
2010.12.08. 09:52
1
Az Asus az egy jó márka. Az is kedvező szempont, hogy nem elérhetetlenek az árai. Nekem nincs semmi gondom vele. Otthon van egy 3 éves Asus laptop, meg egy hónapos monitor ( még szép ehogy az újjal nincs baj) és még semmi gond se volt velük. Asus Lamborghini, mik vannak?
'Nézd-a-hátam' HUMÖR kardigán
Valami ultra-különleges pulcsira vágysz? Szeretnéd, ha mindenki megbámulna, még akkor is, ha háttal állsz nekik? Nos, akkor számodra talán beválhat a HUMÖR egyik igen érdekes kardigánja, melyhez a YOOX segítségével hozzájuthatsz.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A folyamatosan kiĂşjulĂł izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy Ăşjabb fordulĂłponthoz Ă©rkezett, közben Michael Jackson Thriller cĂ­mű albuma világsikert Ă©rt el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.