Laptoptáskák és vezeték nélküli egér Lamborghini-módra
Újabb Asus Lamborghinik érkeznek
2 hozzászólás
Munkatársunktól    2010.12.05

Mint már korábban beszámoltunk róla, az Asus és a Lamborghini együttműködése kapcsán a két cég közösen fejleszti az Asus Lamborghini VX laptopszériát. Most azonban újabb termékeket vásárolhatunk meg ezen márkanév alatt.

Asus - Lamborghini Classic
Notebook Bag
Asus - Lamborghini Classic Notebook Bag

Logikus lépés, hogy a VX laptopok után most olyan táskákat jelentetett meg a két cég, melyekben a már meglévő hordozható számítógépünket szállíthatjuk biztonságos módon.

Asus - Lamborghini Backpack
Asus - Lamborghini Backpack

Az Asus - Lamborghini Classic Notebook Bag tökéletes lehet mindazok számára, akik egy stílusos laptoptáskát szeretnének vásárolni. Akiknek azonban már nagyobb pakolótérre van szükségük, azoknak az Asus - Lamborghini Backpack elnevezésű hátizsákot ajánlja a gyártó.

Asus - Lamborghini WX Wireless
Mouse
Asus - Lamborghini WX Wireless Mouse

A táskák mellett további kiegészítők megjelenése is várható, ezek egyike az Asus - Lamborghini WX Wireless Mouse, mely vezetéknélküli technológiájával és a tökéletes ergonómiát biztosító formájával szintén jól illeszkedik a brand többi tagjához. Minden egyes új terméken megtalálható lesz az összetéveszthetetlen Asus Lamborghini logó is. Az új termékek kiskereskedelmi ára egyelőre ismeretlen.

avatar
Jonny
-
2010.12.08. 15:10
2
Az egér bejövős :)
avatar
Fire
-
2010.12.08. 09:52
1
Az Asus az egy jó márka. Az is kedvező szempont, hogy nem elérhetetlenek az árai. Nekem nincs semmi gondom vele. Otthon van egy 3 éves Asus laptop, meg egy hónapos monitor ( még szép ehogy az újjal nincs baj) és még semmi gond se volt velük. Asus Lamborghini, mik vannak?
Lila Versace pulóver
Egy elegáns úriember gardróbjából sem hiányozhat a lila szín, ami ugyan legtöbbször kiegészítőkön jelenik meg (leggyakrabban nyakkendőkön), ám a bátrabbak akár ruhadarabokat is vásárolhatnak ilyen színben.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1986-ot egy negatív szimbólummá vált katasztrófa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyékolta be, az év egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplésével pedig a Top Gun hódította a mozikat.