Trendmagazin

KStew a Balenciaga új arca

Ősszel jelenik meg az új parfüm

2012.01.14 | Munkatársunktól

A 21 éves színésznő most már bizonyosan megveti lábát a divat világában is, hiszen a világhírű Balenciaga új parfümkreációjának arcává választották.


Kristen saját elmondása szerint sohasem tartotta magát nagy divatgurunak, mai napig is ha teheti, akkor tornacipőt és farmert visel. Viszont van néhány olyan luxusmárka, amit nagyon kedvel, ilyen a Gucci, a Mulberry és a Balenciaga is.

A márka kreatív igazgatója büszkén számolt be az örömteli hírről, szerinte az új együttműködés még sikeresebbé fogja tenni a párizsi székhelyű vállalatot. “Kristen az egyedülálló érzékenységével és intelligenciájával megtestesíti a Balenciaga modernségét” - mondta Nicholas Ghesquière, majd hozzátette, hogy ő már a Pánikszobában és a későbbi Welcome to the Riley's-ban is felfigyelt Kristen haladó szellemű karakterére.

KStew a Balenciaga új arca

“A Balenciaga mindig is kitűnt számomra, ráadásul amikor elkezdett foglalkoztatni a divat, az első időkben ritkán tudtam, hogy milyen márkát viselek éppen, de a Balenciágát mindig felismertem és imádtam. Ez a márka szimplán menő!” - nyilatkozta Kristen a sajtó képviselőinek.

A Kristennel fémjelzett új parfüm megjelenése az év második felében várható.