Trendmagazin

Nemzetközi Playboy - TF új kollekciója

Az amerikai divatguru már a következő szezonra gyúr

2012.04.24 | Munkatársunktól

Tom Ford nagy lendülettel kezdte az idei évet: a nyári kollekciója már a boltokban várja a tehetős vásárlókat, az őszi-téli kreációiról pedig egy előzetes képanyaggal rántotta le a leplet.


Nemzetközi Playboy – az amerikai tervező ezt a kifejezést szánta az idei tavaszi-nyári kollekciójának fő bemutatásaként. A reklámkampányt is ennek szellemében készítették el, a fotókon a népszerű modell, Mathias Bergh pózol nőcsábász sármőrként a prémiumkategóriás ruhákban.


A kollekcióban az ebben a szezonban kötelező fehér illetve pasztell színű öltönyök és zakók mellett a Playboyhoz illő, szaténnal díszített, sötétbarna vagy tengerkék alapon pöttyös, valamint a nagyon fényes, lenvászon és selyem keverékéből létrehozott koktélzakók is teret kaptak.


Természetesen ezúttal sem hiányozhatnak a szürke, kék és lila színekből létrehozott, 100% gyapjúból készült öltönyök sem, amikhez ezúttal színben passzoló kockás ingeket és hivalkodóan pöttyös nyakkendőket ajánl a divatguru.


Az aktuális szezon képei után belepillanthatunk a következőbe is, ugyanis a brand néhány napja nyilvánosságra hozta a 2012-es év őszi-téli kollekciójának előzetes képanyagát is, ahol az amerikai divattervezőnél a szürke szín fog dominálni.


A fényes hatású, finom gyapjúból készült öltönyök többsége látványos textúrázást kap, ezért itt már szolíd, egyszínű ingekre és anyagában mintás nyakkendőkre lehet számítani. A nyári szezonban megjelent alkalmi zakók továbbgondolt verziói is megjelennek kék és fekete színekben. Érdekesség, hogy néhány öltönynél a tervező ismét megpróbálja visszahozni a divatba a bő nadrágokat, pedig ez a kezdeményezése egyszer már megbukott. 


Kíváncsi vagy hogyan dolgozik Tom Ford? Nézd meg az erről szóló cikkünkben! Ha pedig az öltönyviselési trendek érdekelnek, ide kattints!