Trendmagazin

Tom Ford öltözteti a 007-est

James Bond továbbra is nagyon elegáns ügynök lesz

2011.11.06 | Nagy Anna

A Skyfall nevet viselő James Bond filmmel kapcsolatban már azt is tudjuk, ki öltözteti kedvenc titkosügynökünket: Tom Ford.

James Bond a Quantum csendjében is Tom Ford öltönyt viselt

A soron következő, 23. James Bond film háza tájáról egyre több információ lát napvilágot. A film producereinek sajtótájékoztatóján megjelentették a produkció címét, mely a Skyfall nevet viseli, illetve bemutatkoztak a mozifilm fontosabb szereplői is. Javier Bardem mellett - aki a történetben a főgonosz szerepét játssza – megjelenik Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Bérénice Marlohe és Albert Finney is. A 007-est természetesen ezúttal is Daniel Craig testesíti meg, akinek ez lesz a harmadik alkalom, hogy Mr. Bondként mutatkozhat be a mozivásznon.

Tom Ford ismét bizonyíthat

A film bejelentése után nem sokkal sajtóközleményt adtak ki a producerek, miszerint a Skyfallban is Tom Ford amerikai divattervező fogja öltöztetni Bondot. Az egykor Guccinak tervező, majd saját luxusmárkát nyitó Ford a nyilatkozat szerint rendkívül örül és büszke arra, hogy ismét az ő ruháiban jelenik meg a filmes világ talán legelegánsabb főhőse. Ahogy a Quantum csendjében, úgy ezúttal is letisztult, modern öltönyökre és sportosan elegáns ruhákra lehet számítani, és egészen biztos hogy elő fog kerülni egy napszemüveg is a világhírű tervező kollekciójából.

Daniel Craig a Skyfall sajtótájékoztatóján is Tom Fordban jelent meg

A Skyfall forgatását november 7-én kezdik meg, a főbb helyszínek Londonba, Kínába, Isztambulba és Skóciába kalauzolják a 007-est. Premier: 2012. október 6-án.