Trendmagazin

Új videót jelentetett meg a Prada

A legújabb kollekció promóciójára készült a rövidfilm

2012.08.06 | Nagy Anna

Erőteljesen ível felfelé a Prada szekere, mint már korábban beszámoltunk róla, az olasz luxusmárka 72.2%-kal haladta meg az előző évi eredményét, ami egyértelműen mutatja, hogy a cég terjeszkedési stratégiája nagyon sikeresnek mondható. Emellett nagy sikert könyvelhettek el legutóbbi reklámvideójukért is, amit Roman Polanski rendezett.

A divatmárka vezetői akkor azt ígérték, hogy amennyiben a publikum tetszését elnyeri a videó, akkor újabb kisfilmek várhatóak. Nos a Prada menedzsmentje tartja a szavát, ugyanis a 2012 ősz/tél kollekciójuk promóciójára egy újabb videót készítettek, ami ugyanarra a koncepcióra épül, mint ami alapján Steven Meisel fotográfus készítette el a legújabb kampányt. Ez a motívum pedig nem más, mint a mesebeli sakkjáték.



A videóban a két szupermodell, Magdalena Frackowiak and Anne Vyalitsyna küzd meg egymással egy alternatív sakkjátszmában, ahol a bábuk mozgatása kapcsán jelennek meg a modellek (Vanessa Axente, Madison Headrick, Elza Luijendijk és Iselin Steiro) és mutatják be a Prada legújabb kollekcióját.