Trendmagazin

Újabb Asus Lamborghinik érkeznek

Laptoptáskák és vezeték nélküli egér Lamborghini-módra

2010.12.05 | Munkatársunktól

Mint már korábban beszámoltunk róla, az Asus és a Lamborghini együttműködése kapcsán a két cég közösen fejleszti az Asus Lamborghini VX laptopszériát. Most azonban újabb termékeket vásárolhatunk meg ezen márkanév alatt.

Asus - Lamborghini Classic Notebook Bag

Logikus lépés, hogy a VX laptopok után most olyan táskákat jelentetett meg a két cég, melyekben a már meglévő hordozható számítógépünket szállíthatjuk biztonságos módon.

Asus - Lamborghini Backpack

Az Asus - Lamborghini Classic Notebook Bag tökéletes lehet mindazok számára, akik egy stílusos laptoptáskát szeretnének vásárolni. Akiknek azonban már nagyobb pakolótérre van szükségük, azoknak az Asus - Lamborghini Backpack elnevezésű hátizsákot ajánlja a gyártó.

Asus - Lamborghini WX Wireless Mouse

A táskák mellett további kiegészítők megjelenése is várható, ezek egyike az Asus - Lamborghini WX Wireless Mouse, mely vezetéknélküli technológiájával és a tökéletes ergonómiát biztosító formájával szintén jól illeszkedik a brand többi tagjához. Minden egyes új terméken megtalálható lesz az összetéveszthetetlen Asus Lamborghini logó is. Az új termékek kiskereskedelmi ára egyelőre ismeretlen.