Trendmagazin

Happy Birthday Coca-Cola!

125 éves a vállalat

2011.05.19 | Major ImolaIdén ünnepli a 125. születésnapját a Coca-Cola. A vállalat ennek örömére nagyszabású rendezvénysorozatot szervezett világszerte.

Folyékony kincs

A tokaji aszú és a szamorodni

2011.04.27 | Kirschner Dávid„A királyok bora, a borok királya” – hangzik a bort nem fogyasztók számára is talán már ismerős mondás, amit állítólag XIV. Lajos francia király mondott, megízlelve a Tokajit.

Swarovski luxustorta

500 ékkővel díszített sütemény

2011.02.10 | Oroszvári PéterEgy extravagáns esküvő elképzelhetetlen extravagáns torta nélkül. A Swarovskira már itt is számíthatunk; 500 kristállyal ékesített rekordtortát készítettek. 

A japán konyha titkai

Egyedi ízek, különleges tálalás

2010.09.22 | Molnár GergelyLétezik egy távol-keleti nép, amelynek rendhagyó történelme, sikeres jelene és egyedi ízeket felvonultató étkezési kultúrája van. A japán konyhát gyakran említik egy lapon a kínaival, ez azonban nem felel meg a valóságnak, nem esznek sem tengerimalacot, sem kutyát.

Gyorsan! Valami hideget és finomat…

Tippek nyári italok elkészítéséhez

2010.07.28 | Sulyok JankaEgy pohár jegeskávét? Vagy inkább gyümölcsturmixot? A hőmérő higanyszála 30 fok fölé kúszik, jól esne valami finom, jéghideg különlegesség, de kinek van kedve ilyenkor egy kellemes kávézó, esetleg más megoldás után kutatni? 

Ahány konyha, annyi pizza

Az eredeti recept nyomában

2010.07.21 | Sulyok JankaKönnyen lehet, hogy sosem fogunk két azonos választ kapni arra a kérdésre, milyen is az igazi pizza? A pizza lehet lapos vagy töltött, kerek vagy téglalap alakú, paradicsomos esetleg tejfölös alappal megkent, egyszer zöldséges, másszor húsos feltéttel készített.

Ha cicával költözünk...

Kedvencünk nehézségei az új otthonunkban

2010.07.11 | MunkatársunktólA cicák nagyon érzékeny lények, ragaszkodnak a megszokott, kialakult életükhöz, dolgaikhoz. Különösen megviseli őket az életterüket ért bármilyen változás. Jelenlegi cikkükben a költözés okozta problémákat vesszük górcső alá.

Kutya egy divat ez...

luxus kutyamódra

2010.07.07 | Szabó AdriennNem is gondolnánk, hogy kis kedvencünk még divatosabban flangálhat, mint mi, ugyanis a kreativitás végtelen határát súrolja a kutyadivat. A kiskabátkákon és kutyacipőkön már rég túlszárnyalt a tervezők képzelete, ma már az esküvői divat, a fejfedők, lábbelik teljes skálája megtalálható az ebek ruhatárában.

A fagylaltozás története

A nyár leghűsítőbb édessége

2010.06.27 | Szabó AdriennA legnagyobb nyári kánikulában gyakran eszembe jut, milyen szívesen kiállnék a hóba és kinyújtanám a nyelvem arccal az ég felé fordulva, mint még pöttöm koromban. Nos valahogy így érezhetett az a kínai ember is, aki rájött arra, nagyjából 5000 éve, hogy a hó a legfrissítőbb hideg nyalat a hőségben.