Trendmagazin

Be Attractive - egyedi alkalmi ruhák

A legújabb trendek

2015.03.02 | MunkatársunktólA legnevesebb nemzetközi márkák már bemutatták saját 2015­-ös báli ruhakollekcióikat. Mi pedig megkérdeztük a Be Attractive divatstúdió vezetőjét, hogy mire kell ügyelnünk, ha egyedi alkalmi ruhát varratnánk.

Mintha az apámat játszottam volna el

A színész nagyon hálás ezért a szerepért

2014.09.18 | Flicks and Bits/Imran Hassan/TMJeff Bridges szerint Az emlékek őre egy tanúságos mese, amire nagyon is szükség van a mai világban. Interjú.

A Phantom az autógyártás csúcsa

Töretlen sikert fut a Rolls-Royce

2014.09.02 | The Wealth Scene/TMA Rolls-Royce vezérigazgatója a világ legnagyobb presztízzsel bíró autómárkájának jövőjéről, a goodwoodi gyártóközpont személyre szabott ajánlatairól, valamint a legfurcsább vásárlói igényekről is mesélt.

Ilyen lenne a majmok társadalma

A majmok bolygója - Forradalom már a mozikban

2014.07.19 | Flicks and Bits/Imran Hassan/TMA majmok bolygója új részének kapcsán Andy Serkist kérdezte a Flicks and Bits magazin, az interjúból kiderül, miért ennyire sikeres Caesar története, de szó esik a forgatás kulisszatitkairól is.

Tarol a Grand Budapest Hotel

Saoirse Ronan beszélt a forgatás kulisszatitkairól

2014.03.13 | Flicks and Bits/Imran Hassan/TMRekordot döntött Wes Anderson A Grand Budapest Hotel című filmje a hétvégén Észak-Amerikában. Vajon mitől ennyire népszerű a két világháború közötti időszakban játszódó vígjáték? Összefoglalónkból mindez kiderül.

Beleszerettem Belfort karakterébe

A Flicks and Bits interjúja a film kulisszatitkairól

2014.01.11 | Flicks and Bits/Imran Hassan/TMA Wall Street Farkasa immáron ötödik alkalommal hozza össze Leonardo DiCaprio­t és Martin Scorsese­t egy újabb közös alkotáshoz.

Versenyben a legkreatívabb frizurák

A Hajas Cut&Color fodrászversenyen jártunk

2013.09.11 | Kocsis KaticaHajas László idén is megrendezte a már hagyományosnak számító Cut&Color Competitiont, hogy szalonjaiban dolgozó fodrászai és tanulói megmutathassák az általuk létrehozott kreatív frizurákat.

Független színekben jön a Besurranók

Új magyar krimivígjáték a láthatáron

2013.08.20 | Kocsis KaticaHamarosan újra érdemes lesz beülni a mozikba, hiszen rövid időn belül egy izgalmas hazai független film kerül bemutatásra. A Besurranókról és a magyar filmipar helyzetéről a forgatókönyvíró Molnár Gergellyel beszélgettünk.

Színművész anyák és lányaik

Karrier, család, szerepek, művészet

2013.05.04 | Kocsis KaticaA New York Kávéház csillogó terében négy színésznő emelkedik ki a tömegből: az elbűvölő díva, Tordai Teri, mellette lánya, a varázslatos Horváth Lili, majd Hámori Ildikó, a kortalan szépség és lánya, Szinetár Dóra.

Testület a hamisítás ellen

Interjú dr. Tóth Zitával, a HENT titkárával

2013.01.21 | Molnár GergelyA Hamisítás Elleni Nemzeti Testület, azaz a HENT titkárával beszélgettünk. Dr. Tóth Zita szívesen mesélt a hamis termékekről, az apróhirdetésekben található hamisított árukról, az ezekkel kapcsolatos veszélyekről, jogi következményekről.

Tatár Csilla lendületben van!

Csilla már hatévesen tudta, hogy televízióban szeretne dolgozni!

2012.11.12 | Bánhidi DóraTöbb, mint 15 műsorban működött közre, idén ő lett az év műsorvezetője a Glamour gálán, jelenleg a Mokkát vezeti reggelente a TV2-n, remekül működik a házassága, és imádja a magyar tervezők különleges darabjait.

A legkreatívabb hazai fodrászok

A Hajas Cut&Color Competition eseményén jártunk

2012.09.27 | Bánhidi DóraIdén is nagyon izgalmas volt az a fodrászverseny, amit hazánk egyik leghíresebb szakmai tekintélye, Hajas Laci rendez meg már évek óta. Új kategóriák, extravagáns frizurák és rengeteg sztárzsűri várta az érdeklődőket a Symbolban.

Az illatok hatalma

Az illatoddal akár a személyiségedet is megváltoztathatod

2012.09.13 | Bánhidi DóraPár száz van csak a világon belőlük. Az átlag kereskedelemben kapható parfümök lényegtelenek a számukra, hiszen saját maguk találják ki az illatokat. Ők a Parfümőrök.

Kováts Vera nem sieti el első lemezét

Az X-faktorban befutott tehetséggel beszélgettünk

2012.08.27 | Kocsis KaticaKováts Vera folyamatosan mosolyog és nevetgél az interjú alatt. A Zara Hotelben találkoztunk vele, ahol az interjú után a profi fotósorozat készült az X-faktor tehetségéről.

Együk magunkat egészségesre!

A Mannatural Ételmanufaktúra tulajdonosával beszélgettünk

2012.07.26 | Bánhidi DóraAz ember alapvető eledele a 100%-os friss táplálék, ám a gazdasági érdek mára az lett, hogy mindent részeire bontsunk, aztán tartósítsuk, szállítsuk, és gazdaságossági szempontból párosítsuk őket.

A fotózás manapság - interjú

Nagyban csökken a hivatásosok szerepe az egyre olcsóbbá váló fényképezőgépek miatt

2012.07.11 | Oroszvári PéterFejes Viktort, és Lénárt Gábort, a Tripodcast fotós rádió szerkesztőit kérdeztük ki a műsoraikról, a fényképezés mai helyzetéről, munkájukról, és tanácsaikról. Nem csak fotósoknak!

Feke Pál golfozással meditál

„Az embernek meg kell tudni élni a pillanatokat”

2012.06.15 | Kocsis KaticaIstvánként szerette meg az ország. De volt ő már Jézus és Jean-Valjean is. Most éppen egy kiegyensúlyozott és nyitott ember ül velem szemben, aki könnyedségével lenyűgöz.

A tehetségkutatók mindenható ereje

A Megasztáros Nagy Adrival beszélgettünk

2012.05.25 | Bánhidi DóraAdri tapasztalt énekesnőként került a Megasztárba, mégis úgy érzi, hogy igazából csak most, a verseny után találta meg az igazi stílusát.

„Minden alkotásra hív”

Interjú Murányi Orsi test-festőművésszel

2012.05.19 | Szabó AdriennSokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen tehetségesek a magyarok. Feltalálók, orvoskutatók, élsportolók és igazi istenadta művészi tehetségek, mint például Murányi Orsi is, köztünk sétálnak az utcán. Interjú.

Az örökmozgó: Istenes Bence

A CSISZ műsorvezetőjével beszélgettünk

2012.05.09 | Bánhidi DóraBence szeret csapatban dolgozni, fontos számára, hogy a munkatársai érezzék a műsorvezetési stílusát és a humorát. A Viva Tv volt az ugródeszka számára, de mindig is az RTL Klub képernyőjére vágyott. Interjú.

Pálmai Anna ösztönös a színpadon

„Így lesz élhető az élet és igazi a színház”

2012.05.01 | Kocsis KaticaPálmai Anna hatalmas lendülettel jelenik meg a Katona Színház művészbejárójának ajtaján. És máris pörög, poénkodik és nevet. Igyekszem én is felvenni a ritmusát, jó hangulatban beszélgetni kezdünk...

Fluor Tomi szereti az életét!

Tomika kétségbeesik, ha nem passzol a sapkájához a ruhája!

2012.05.11 | Bánhidi DóraA rapper a lakásán fogadott minket, ahol órákat el lehetne tölteni azzal, hogy megcsodáljuk a kis design tárgyait, és meghallgatjuk a hozzá fűződő történeteket.  Interjú.

Akit Köves Gyuriként ismertünk meg...

Nagy Marcellel beszélgettünk

2012.03.29 | Kocsis KaticaA Sorstalanságban ismertük meg, akkor még göndör fürtökkel. Azóta jópár év eltelt, a fürtök eltűntek, Nagy Marcell pedig felnőtt.

Nikolas világsztár lesz!

Az X-faktor felfedezettjével a jövőbeli terveiről beszélgettünk

2012.03.19 | Bánhidi DóraNikolas úgy érzi, hogy egy évvel az X-faktor után, két klippel a háta mögött és egy készülő lemezzel maga előtt, épp jó úton halad a legnagyobb álma felé.

Egy fergeteges hétvége két keréken

A Trendmagazin a Super-Moto-Cross vendége volt

2012.02.17 | Szabó AdriennNapok óta nagy készülődés folyt a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban, felépült a hírhedt pálya. Tökéletesen alakult a hétvége, tudjatok meg többet a Trendmagazin beszámolójából!

Péterfy Bori újra a színpadon!

Már tervezi a visszatérést

2012.02.08 | Kocsis KaticaBe kell vallanom, hogy rettentően csodálom Péterfy Borit. Nemcsak azért, mert nagyszerű színésznő és szuper énekesnő, hanem azért is, mert mindezek mellett most már csodálatos édesanya is. Interjú.

A kritikus, akit minden érdekel

Fáy Miklóssal beszélgettünk gasztronómiáról, művészetről és az élet dolgairól

2012.01.28 | Kocsis KaticaEgy lomkocsmánál beszéljük meg a találkát, a helyszínt én választom. Hamarabb érkezem és szembesülök vele, hogy a helyet bezárták. Közben Fáy Miklós is megérkezik. Biciklin.

Ördög Nóri hadsereget épít

Nóri és a legjobb barátnője gyerekkori álmukat váltották valóra

2012.01.17 | Bánhidi DóraFél évvel ezelőtt olvastam egy cikket arról, hogy Ördög Nóri és legjobb barátnője, Törköly Erika közös vállalkozásba kezdtek, ráadásul nem is akármilyenbe.

SP új irányt vesz!

A „NEW WAVE” nem csak az új lemez hangzásvilágára igaz!

2011.12.24 | Bánhidi DóraÉder Krisztiánnal az új imidzséről, a fotózásról és a díjat nyert webshopjáról beszélgettem, na meg arról, hogy belefér-e az életébe egy barátnő.

Mivel töltik hírességeink a karácsonyt?

'Akkor jöttem rá, hogy tényleg létezik a Jézuska!'

2011.12.24 | Szabó AdriennMegérkezett a karácsony, a hangulata mindent és mindenkit átitat, nincs ez másképpen az ismert emberekkel sem.

Interjú Pesty Lászlóval

A médiaszakember újabb műsort tervez

2011.12.03 | Molnár GergelyPesty László dokumentumfilmesnél vendégeskedett egy interjú erejéig a Trendmagazin.

Kowa, aki tényleg tele van energiával

A népszerű zenész jövőbeli terveiről is mesélt nekünk

2011.11.25 | Kocsis KaticaKowa sokunk számára ismerős: vagy a Kowalsky meg a Vega koncertekről, vagy a Black.out bulikról, esetleg egy jógaórájáról.

Egy kis őszi T-rendrakás

GLAMOUR Divattüntetés

2011.10.27 | Trendmagazin LightA stílustalanság ellen szervezett tüntetést a hónap közepén a GLAMOUR. Videós összefoglaló.

Iszak Eszter imád más bőrébe bújni

A Viva TV műsorvezetőjével beszélgettünk

2011.10.18 | Bánhidi DóraA Viva Tv műsorvezetőjével beszélgettünk a legnagyobb álmáról, eddigi szerepeiről, de természetesen a divatról is kifaggatuk.

A lány, aki cipőt lógat a nyakában

Interjú Tímár Ági divattervezővel

2011.10.11 | Kocsis KaticaVan egy lány, aki ruhákat készít rendelésre, de mégis több, mint egy varrónő. Tímár Ágival beszélgettem divatról, ruhatervezésről és a megbámuló tekintetekről...

Hajas Cut&Color Competition 2011

A sztárok és a szakma is értékelte a fodrászok munkáit

2011.10.02 | Bánhidi DóraHajas László idén is megrendezte a Hajas Cut&Color Competition-t, aminek a Symbol Galéria adott teret.

A Trendmagazin Light édes napja

Videós összefoglaló a Budai Várból...

2011.09.18 | Molnár GergelyKilátogattunk a Budai Várban megrendezett Édesség- és Csokoládéfesztiválra. Videós összefoglaló.

Tradicionális ékszerek Deustól

Szép, egyszerű, tradicionális, és ami a legfontosabb: magyar

2011.08.31 | Oroszvári PéterA 22 éves Deussal, vagyis az egyetemista Bilau Deával a Margit-szigeti Szabad a vásár! nevet viselő eseményen találkoztunk, ahol saját készítésű, egyedi ékszereiket mutathatják be és árulhatják az ezzel foglalkozó fiatalok.

Hazai siker a sárkányhajó VB-n

Egy arany-, egy bronzérem Floridából

2011.08.31 | Molnár GergelyA sportág hazai csapata az Egyesült Államokban megrendezésre került VB-n két alkalommal is a dobogóra állhatott. Interjú Kronecker Gábor Sárkányhajó világbajnokkal.

Aki mindig divatban utazik: Festy

A Festy in Style bloggerével beszélgettünk

2011.08.28 | Szabó AdriennA Festy in Style hazánk egyik legjobb divatblogja, ahol az öltözködési tippek mellett hasznos élménybeszámolókat olvashatunk Festy külföldi utazásairól is.

Tévés díszleteit egy ország ismeri

Bara Ákos hazánk legsikeresebb díszlettervezője

2011.06.06 | Koroknyai KataAz Esti Showder díszletével vált ismertté, azóta számtalan tévés produkciónak tervezett már. Bara Ákossal a belvárosban található Osteria Numero Undici étteremben beszélgettünk.

Koltai Lajos új filmen dolgozik

A Treehouse az I. Világháborút megelőző években fog játszódni

2011.05.25 | Koroknyai KataA Sorstalanság rendezőjével beszélgettünk készülő új filmjéről, melyre Jeremy Irons és Kim Cattrall is leszerződött. A Treehouse című film története Eduard von Keyserling regénye alapján jött létre.

Aki a frizbit dobja: Hajdú Péter!

A TV2 stúdiójában beszélgettünk a népszerű műsorvezetővel

2011.04.23 | Koroknyai KataA népszerű műsorvezetőt a Frizbi Hajdú Péterrel című talkshow forgatása előtt faggattuk. A műsor kulisszatitkai mellett szóba került a divat, a minőségi karórák, illetve Péter életstílusa is. 

Zimány Linda és a divatvilág

A Sugarbird nagykerben jártunk

2011.04.16 | Koroknyai KataZimány Lindával készítettünk interjút, melyben szó esik a divatról és a Sugarbirdben folyó munkájáról is. Linda bemutatta számunkra a tavaszi kollekció általa leginkább kedvelt darabjait is.

Egy sikeres nő a divat birodalmában

Interjú Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetőjével

2011.02.07 | Hennel Ádám interjújaA Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben.

Exkluzív interjú Mártai Mariannával

Egy igaz beszélgetés mindenről, ami a Nagy Napon számít

2010.12.09 | Szabó AdriennMariannát egészen gyermekkora óta vonzotta a divat világa, kislányként nagy álma volt, hogy divattervező legyen, és egyszer bemutathassa saját kollekcióját... Sminkekről, esküvői trendekről és még sok minden egyébről kérdeztük Mártai Mariannát, aki sok szeretettel válaszolt kérdéseinkre. Szabó Adrienn interjúja.

Handrás: Az XMS-nek haladnia kell előre!

A Lotz-teremben beszélgetett Handrással lapunk főszerkesztője

2010.09.11 | Hennel Ádám interjújaInterjú Horváth Andrással, hazánk egyik legnagyobb Apple kereskedésének a vezetőjével. A beszélgetésből kiderül, mi az XMS sikerének a titka, vajon hogyan vélekedik Handrás a sznobizmusról, illetve hogy a divat milyen mértékben van jelen az életében.