Trendmagazin

Nincs esküvő ruha nélkül!

A Héjja Trend Line 2012-es bemutatóján jártunk

2012.04.16 | Szabó AdriennA Héjja két tervezője, Héjja János és lánya Bernadett, évről évre csodásabbnál csodásabb, ámulatba ejtő ruhákkal kedveskednek a házasulandó menyasszonyoknak.

Esküvői Kiállításon járt a Trendmagazin

Egy esküvő megszervezése még mindig nem kis mutatvány

2012.02.01 | Major ImolaA hideg januári napokat egy kellemes hétvégi program tette elviselhetőbbé. Nyolcadszorra is megrendezésre került az Esküvői Kiállítás, mely hazánk egyik legszínvonalasabb ilyen jellegű rendezvénye.

Miénk lehet Bella menyasszonyi ruhája

Twilight menyasszonyok

2011.08.23 | Szabó AdriennA Twilight Saga rajongói számára most nagy lehetőség nyílik - hála pár leleményes tervezőnek. Megvalósulhat egy álmunk, miénk lehet a Twilight - Hajnalhasadásból a menyasszonyi ruha.

Gyűrűk a világűrbe

Hogy az égiek is áldásukat adják rá

2011.06.10 | Szabó AdriennA SpaceWed nevű lengyel cégnek hála a világegyetem legkülönlegesebb gyűrűinek lehetünk büszke tulajdonosai. De mitől is olyan érdekesek ezek a csodaékszerek?

Mézeshetek a paradicsomban

Királyi esküvő után fejedelmi nászút

2011.05.22 | Molnár GergelyA cambridge-i herceg és a hercegné, azaz Vilmos és újdonsült felesége, fejedelmi nászúton pihenték ki az egész világot lázban tartó esküvő fáradalmait.

2011, esküvői trendtúra

Az EsküvőNap vendégei voltunk

2011.05.21 | Szabó AdriennNovemberben és februárban is hajnalok hajnalán elkezdődött a készülődés a nagy napra, de ekkor még csak a kulisszák mögött. Vegyük sorra, mi is történt ezen a két különleges vasárnapon!

Megint egy királyi esküvő

Hasonlóságok és különbségek

2011.05.13 | Molnár GergelyA világ nagy része még mindig Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjéről beszél, ám nemsokára egy újabb királyi esküvőt tartanak, ezúttal a világ második legkisebb államában, a Monacói Hercegségben.